Генетика збоїв не дає: як виглядають доньки зірки “Величного століття” Мер’єм Узерлі – дві маленькі Хюррем

Відома турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі показала двох своїх доньок, які успадкували мамину красу. У зірки підростають дві маленькі Хюррем.

Зірка серіалу “Величне століття”, актриса Мер’єм Узерлі провела активні вихідні у колі своїх прекрасних дочок – Лари та Лілі. “Хюррем Султан” вирішила показати шанувальникам, як підросли її спадкоємиці.

Здебільшого в соціальних мережах артистка, яка виконала роль дружини султана Сулеймана, публікує знімки з величезної кількості своїх фотосесій. На цей раз вона вирішила зробити виняток і порадувала фанатів “живими” кадрами.

Користувачі Інстаграму зробили безліч компліментів мамі та милим крихіткам. Особливо всіх захопила молодша донька Мер’єм Узерлі, яка просто копія своєї іменитої мами.

Як виглядають доньки зірки Величного століття Мер'єм Узерлі
Як виглядають доньки зірки Величного століття Мер’єм Узерлі

У актриси на відміну від її героїні Хюррем Султан народжуються тільки дівчата. Але Роксолана зовсім не переживає через те, що виховує двох принцес і що поки що у неї нема сина, хоча Махідевран би позловтішалась.

Старшу дочку Мер’єм Узерлі звуть Лара, їй 9 років. У 2011 році зірка почала зустрічатись з турецьким бізнесменом Джаном Атешем, але стосунки не склалися. Артистка дізналася, що чекає на дитину, вже в момент розставання. Друга дочка – дворічна Лілі. Її батьком став американський підприємець, однак з ним Мер’єм ще не одружена. В інтерв’ю вона розповідала, що весіллю завадила пандемія, а свого обранця назвала прекрасним батьком для обох дітей.

Як виглядають доньки зірки Величного століття Мер'єм Узерлі
Як виглядають доньки зірки Величного століття Мер’єм Узерлі

Зараз цивільне подружжя однаково розподіляє обов’язки з виховання. Узерлі з ніжністю ставиться до дівчат і вдало поєднує материнство з акторською кар’єрою.

Як приблизно виглядає наш звичайний день разом: він доглядає Лару, я Лілі, потім ми змінюємося, потім знову і знову

, – казала Мер’єм.

Як виглядають доньки зірки Величного століття Мер'єм Узерлі
Як виглядають доньки зірки Величного століття Мер’єм Узерлі

Актриса зізнавалась, що не возить дітей із собою в робочі поїздки які тривають два-три дні, тільки щоб дівчатка побули з нею. Такий підхід вона вважає егоїстичним. Зірковій мамі не хочеться вводити дітей у стрес через постійні поїздки.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.