Наташа Корольова завалила брендовими подарунками 56-річного Філіпа Кіркорова: “Кольори України і наш соняшник”

Нещодавно Філіп Кіркоров відсвяткував свій 56 день народження. Українська співачка-зрадниця Наташа Корольова подарувала йому брендовий жовто-блакитний одяг.

Виконавцю хіта “Колір настрою синій” 30 квітня виповнилося 56 років. Філіп відсвяткував день народження у московському ресторані в компанії друзів та колег. Привітати співака прийшли Сергій Лазарєв, Валерія та Йосип Пригожин, Алла Духова, Яна Рудковська, Аніта Цой та інші зірки російського шоу-бізнесу. На вечірці також був батько іменинника Бедрос Кіркоров.

Привітати народного артиста росії прийшла корінна киянка Наташа Корольова. Виконавиця хіта “Жовті тюльпани” разом із дизайнером Анікою Керимовою створила свою лінію одягу. Раніше вона демонструвала на собі купальники та пляжні халати з яскравим забарвленням. Тепер колишня дружина Ігоря Ніколаєва вирішила порадувати Кіркорова, який любить ефектно одягатися, та вручила йому дві речі зі своєї колекції.

Співачка опублікувала відео в своєму Інстаграм-блозі, на якому показала, як поп-король російської естради приміряє її подарунки

Філіп, ми з Анікою дуже старались, щоб наші подарунки припали тобі до смаку! З днем народження!

– написала Корольова.

Реакція шанувальників була бурхливою на те, що Наташа вирішила подарувати Кіркорову. Деякі люди помітили українські мотиви в одязі, деякі висміяли за жіночі подарунки чоловіку:

  • “Як же ці брендові речі дешево виглядають… Як циганський барон”;
  • “Бабуся Філіп”;
  • “Якісь жіночі халати”;
  • “Супер!! Приємно дивитись! Кольори України! І наш соняшник!”.
Корольова надарувала Кіркорову на 56-річчя брендовий жовто-блакитний одяг
Корольова надарувала Кіркорову на 56-річчя брендовий жовто-блакитний одяг

Нагадаємо, після 24 лютого 2022 року Наташа Корольова, яка є українкою, не висловила свою позицію, але виступає для російської публіки разом з артистами, які підтримують війну. Філіп Кіркоров також виявився прихильником російського вторгнення, не зважаючи на велику кількість фанатів в Україні.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.