Переможець “Голосу країни” Іван Ганзера показав справжнє обличчя Костянтина Меладзе: совість продається

Переможець "Голосу країни" Іван Ганзера прокоментував мовчання відомого продюсера Костянтина Меладзе, який нічого не говорить про війну в Україні. У нього дуже цікава думка на цю тему, всі подробиці вже в матеріалі.

Український виконавець Іван Ганзера, який став переможцем першого сезону “Голос країни”, вирішив розповісти чому на його думку досі мовчить композитор Костянтин Меладзе.

Іван Ганзера вразив цікавими подробицями про одного з Меладзе
Іван Ганзера вразив цікавими подробицями про одного з братів Меладзе

Продюсер продовжує мовчати про війну в Україні через те, що не хоче втрачати бізнес та дохід з росії, так вважає співак Ганзера, про це він розповів блогеру Ростиславу Калацинському. Артист схиляється до думки, що Меладзе не хоче ламати те, що він довгими роками будував, адже в його лейбл були вкладені великі гроші та багато сил.

Також Іван думає, що до ще однієї причини мовчання варто віднести і те, що продюсер не вважає себе українцем.

Костянтин Меладзе не говорить про ситуацію в Україні через страх втратити свій бізнес в росії
Костянтин Меладзе не говорить про ситуацію в Україні, через страх втратити свій бізнес у росії

Проте дружина Костянтина Віра Брежнєва, яка досить тривалий час проживала в росії і будувала там свою кар’єру, мовчати не стала і закликала припинити війну. Українська співачка переїхала до Польщі та звідти активно допомагала у волонтерському центрі упаковувати гуманітарний вантаж для України.

Віра Брежнєва не зрадила Батьківщину та допомагає своїй країні
Віра Брежнєва не зрадила Батьківщину та допомагає своїй країні

Реакції від російських “патріотів” довго чекати не довелося і артистка потрапила під шквал критики та цькування, почали ширити про неї різні плітки. Брежнєва не звертає на це увагу та продовжує допомагати своїй рідній країні.

Відомо, що співачка припинила роботу з російськими менеджерами та розірвала всі контракти, бо не збирається туди повертатися.

Чутки про розлучення зіркової пари продовжуються до цих пір
Чутки про розлучення зіркової пари продовжуються до цих пір

Через такі різні публічні позиції, почали ширитися чутки про розлучення зіркового подружжя. Ці домисли неофіційно підтверджували різні джерела, але точної інформації немає.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.