Катя Осадча та Юрій Горбунов вже 6 років разом: історія кохання – немов сюжет у казці з хепі-ендом

Зіркове подружжя вміло приховувало свої стосунки і не були гучними у своїх зізнаннях на публіці, проте ви будете здивовані, коли почуєте як же в них все розпочалося.

Майбутнє подружжя познайомилося на знімальному майданчику, де їм і довелося вперше разом співпрацювати. Вони стали ведучими відомого музичного проєкту “Голос. Діти” і можна сказати, що з цього і розпочалося велике кохання наших зірок.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов довгий час не розповідали про свій роман публіці
Катерина Осадча і Юрій Горбунов довгий час не розповідали про свій роман публіці

Катерина розповідала, що перша симпатія почала з’являтися на зйомках, а це довгі знімальні години, які тривали місяцями. Проте майбутній парі було так комфортно одне з одним, що проєкту їм було мало і вони почали спілкуватися після роботи. Після їх зустрічей поза межами шоу, вони зрозуміли, що більше не друзі, а спільний час проводять не як колеги по роботі.

Власне Осадча наголошувала, що вони не приховували свої стосунки, проте не збиралися про це всім розповідати. Перед тим як одружитися Юрій та Катя прозустрічались 5 років, а в 2017 році закохані офіційно побралися.

Чоловік старший за свою дружину на 13 років.

Зіркова пара щасливо живе разом та виховують спільну дитину
Зіркова пара щасливо живе разом та виховують спільну дитину

Діти зірок

Відомо, що телеведуча народила сина Івана того ж року, як вони одружилися. Юрій ділився, що дуже хотів дитину, тому вони з Катьой вирішили не відкладати цю справу на потім. У 2021-му журналістка народила ще одного хлопчика.

Українська телеведуча зі своїм меншим сином Іваном
Українська телеведуча зі своїм сином

До речі, в жінки є дитина від першого шлюбу – син Ілля. Ведуча була заміжня за нардепом Олегом Поліщуком, але довго їх сімейне щастя не тривало.

Шоумен Юрій Горбунов теж був у шлюбі. Його обраницею стала Людмила, яка була старша за чоловіка на 10 років. Дітей у колишього подружжя не залишилось.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!