Питань стає все більше: Камалія показала, з ким її колишній чоловік Мохаммад Захур проводить час

Камалія опублікувала цікаве фото, де її чоловік відпочиває в компанії двох гарних дівчат. Дізнайтеся першими, хто вони і ви будете дуже здивовані.

Співачка Камалія нещодавно приголомшила всю Україну зізнанням про розлучення зі своїм чоловіком – пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Зіркову родину ставили в приклад, вони були тими, які доводили, що кохання здатне об’єднувати абсолютно різних людей за вірою, нацією, звичаями і традиціями.

Камалія показала з ким її чоловік ходить до кінотеатру
Камалія показала з ким її чоловік ходить до кінотеатру

Вони йшли один одному на поступки, щоб знайти баланс між собою та будували здорові відносини, які тривалий довгий час. За час їх сімейного життя в них народилися дві донечки – Арабелла та Мірабелла. Незважаючи на обставини, які змусили їх більше не бути разом, вони домовилися, що заради своїх дітей продовжуватимуть спілкуватися та разом виховувати своїх красунь.  До цих пір невідомі причини, які спонукали пару розійтись, проте відомо точно, що сваритися публічно вони не збираються.

Українська красуня поділилася новим знімком у мережі
Українська красуня поділилася новим знімком у мережі 

Проте співачка так часто публікує спільні фото, що підписники почали думати, що вони знову разом і ніякого розлучення не буде. Зовсім нещодавно Камалія поділилася фото доньок із чоловіком, вони ходили відпочивати до кінотеатру.

 

Близнята артистки подорослішали, неможливо не помітити їх східну красу, яку вспадкували від свого батька. Відомо, що дівчатка навчаються в Лондоні, однак якщо українські школи відкриються в оффлайн-режимі, мама хоче забрати дітей до України. Артистка вважає, що онлайн-навчання зовсім неефективне.

Найбагатша співачка Камалія та її чоловік Захур знову проводили час разом
Найбагатша співачка Камалія та її чоловік Захур знову проводили час разом

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.