Як змінилося життя переможниці МастерШеф Олі Мартиновської? Тепер завжди поруч з Ектором і Ярославським

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська не тільки готує вишукані страви, а ще й займається волонтерством. Жінка продовжує допомогати. Ви будете здивовані, коли дізнаєтесь, чим зараз займається жінка.

Ольга Мартиновська перемогла в 3 сезоні відомого кулінарного шоу “МастерШеф” та відтоді почала будувати серйозну кар’єру в кулінарії.

Ольга Мартиновська на шоу "МастерШеф"
Ольга Мартиновська на шоу “МастерШеф”

Знаємо, що жінка працювала шефом в Парижі, а також разом з Володимиром Ярославським випустила книгу рецептів.

Ольга Мартиновська зі своїм колегою Володимиром Ярославським
Ольга Мартиновська зі своїм колегою Володимиром Ярославським

Відомо, що Ольга почала займатися волонтерською діяльністю після початку повномасштабного вторгнення. Жінка проводила благодійні ярмарки, на яких вдавалось заробити кошти для нашої країни. Варто зазначити, що з продажу книг Глінської та тієї, яку вони з Ярославським випустили, вдалося зібрати великі гроші, які пішли на лікування дітей в Охматдиті.

Мартиновська багато спілкувалась з іноземцями і ділилася, що їм дуже подобається наша кухня. Особливо борщ з пампушками та вареники з вишнею. У них постійно все розкуплювали та залишались одні крихти.

Ольга Мартиновська планує удосконалити українську кухню
Ольга Мартиновська планує удосконалити українську кухню

Жінка ділиться, що обставини, які склалися в нашій країні змогли вплинути на розвиток кулінарії. Більшість занурилися у пошуки традиційних українських рецептів, адже це наша культура, яку ми не маємо права забувати.

Суддя проєкту зазначила, що має в планах займатися модернізацією української кухні, вона хоче підійти до цієї справи професійно та серйозно.

Мартиновська не розділяє роботу аматорів, які намагаються, щось придумати та назвати це культурною спадщиною, бо колись так готували наші бабусі. Оля пояснює, що хоче відійти від шароварщини та відкривати страви України по-новому, щоб вивести її на новий високий рівень.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.