Юрій Горбунов і Катя Осадча зібрали семизначну суму на медичне обладнання для маленьких діток: гордість країни

7 травня у Львові відбувся благодійний аукціон, вилучені кошти з якого будуть направлені на оснащенні перинатального центру в укритті. До збору коштів долучилося зіркове подружжя Юрій Горбунов і Катя Осадча.

Благодійний аукціон PROMIN, який відбувся 7 травня у Львові, був націлений на виконання одразу двох місій: популяризація сучасного українського мистецтва, а також збір коштів для людей, які цього потребують. Так, зібрані кошти на аукціоні будуть направлені на оснащення обласного клінічного перинатального центру. Це буде “операційна в укритті”, де буде безпечно народжувати навіть під час повітряної тривоги.

Ведучими аукціону стали зіркове подружжя Катя Осадча і Юрій Горбунов. Нещодавно Осадча повідомила, що на аукціоні було зібрано 4,5 мільйона гривень.

Юрій Горбунов і Катя Осадча зібрали семизначну суму на медичне обладнання для маленьких діток
Юрій Горбунов і Катя Осадча зібрали семизначну суму на медичне обладнання для маленьких діток

Варто відзначити, що Катя Осадча і Юрій Горбунов з перших днів повномасштабної війни в Україні мають активну громадську позицію, багато волонтерять і роблять все від себе можливе, аби допомогти українцям в такий непростий час. Так, Катя Осадча створила проєкт “Пошук зниклих”, який допомагає знайти цивільних людей, які вважаються зниклими безвісті. Крім того, ведуча “Світського життя” займається збором коштів для купівлі будинків для багатодітних сімей, які через війну в Україні залишились без даху над головою.

Який вигляд з вікна свого розкішного будинку мають Катерина Осадча і Юрій Горбунов
Юрій Горбунов і Катя Осадча зібрали семизначну суму на медичне обладнання для маленьких діток

Так, в кінці 2022 року Осадча повідомила, що придбала триповерховий будинок для дитячого будинку сімейного типу, а саме для родини Целухіних. Колись подружжя, які всиновили десятьох дітей, жили на Луганщині, але їх будинок був повністю зруйнований. Наразі Катя знову оголосила про збір коштів для багатодітної родини, яка потребує допомоги.

Юрій Горбунов теж не відстає від своєї зіркової дружини і активно займається волонтерством. Так, Горбунов разом зі “Спілкою підприємців кіно і телеіндустрії”  придбав для ЗСУ 121 карету швидкої допомоги, які вже були відправлені у гарячі точки. За словами Юрія, ці автівки на фронті вкрай необхідні і можуть врятувати не одне життя.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.