З Дорофєєвою жив у хоромах, а з Кацуріною – у скромній квартирці: Дантес показав, де живе після розлучення

Володимир Дантес після розлучення з Дорофєєвою був змушений з'їхати з їхнього розкішного будинку на Київщині в орендовану квартиру. Артист показав, як виглядають його апартаменти.

Український артист Володимир Дантес прожив 7 років у шлюбі зі співачкою Надією Дорофєєвою. Після весілля подружжя оселилися в розкішному двоповерховому будинку на Київщині. Маєток був дуже просторий, з гарним ремонтом та басейном у дворі.

Как выглядит дом Дантеса и Дорофеевой
Як виглядає будинок, в якому жили Дантес і Дорофєєва

Після розставання зі співачкою Дантес виїхав з їхнього будинку на орендовану квартиру. В процесі розлучення подружжя вирішили продати цей дім, а гроші розділити навпіл. Наразі і Дантес і Дорофєєва живуть на орендованих квартирах зі своїми новими партнерами.

Відомо, що Дорофєєва зі своїм новим коханим Михайлом Кацуріним знімають простору квартиру в центрі Києва. А ось Дантес живе скромніше. Нещодавно артист зняв коротке відео у своїй орендованій квартирі, де можна була трішки побачити його нове житло. У ролику помітно, що квартира дуже маленька і скромна.

Дантес показав, де живе після розлучення
Дантес показав, де живе після розлучення

Нагадаємо, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, які були у стосунках 10 років, з яких 7 у шлюбі, оголосили про розлучення в березні 2022 року. Офіційною причиною розставання стало те, що між ними начебто зникли почуття. Втім, пізніше вся правда випливла назовні. Виявилось, що Дорофєєва закрутила роман з ресторатором Михайлом Кацуріним і заради нього покинула свого чоловіка. Найцікавіше, що Дорофєєва і Дантес багато років дружили з сім’єю Кацуріних. Втім, роман Наді і Михайла зруйнував одразу 2 родини: Дорофєєва і Дантес подали на розлучення майже одночасно з подружжям Кацуріних.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Через півроку після розлучення Володимир Дантес почав будувати стосунки з колишньою дружиною Михайла Кацуріна Дашею. Тож, в результаті вийшло так, що 2 подружні пари просто обмінялись партнерами.

Володимир Дантес зізнається, що наразі не спілкується ні зі своєю колишньою дружиною, ні зі своїм колишнім другом Михайлом Кацуріним. Тож, якою б веселою не здавалась ця любовна історія,  її учасники мають образи один на одного і непорозуміння.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.