10 років коми: в якому стані сьогодні дочка 49-річної Юлії Висоцької і 85-річного Андрія Кончаловського

В цьому році буде 10 років з дня фатальної ДТП, в яку колись потрапило зіркове подружжя Юлія Висоцька та Андрій Кончаловських з дітьми. Вже 10 років їхня донька Маша знаходиться у стані медикаментозної коми.

Колись історія Маші Кончаловської сколихнула весь світ. 13-річна донька відомого російського режисера Андрія Кончаловського і акторки Юлії Висоцької постраждала в ДТП і була введена в стан медикаментозної коми. Вже 10 років зіркове подружжя мовчать про стан здоров’я їхньої доньки. Втім, в Мережу час від часу випливають новини про стан Маші від близького оточення зіркової сім’ї.

Семья режиссера Андрея Кончаловского
Андрій Кончаловський, Юлія Висоцька з дітьми: архівне фото

Так, відомо, що зараз дівчина знаходиться в приватній московській клініці. Її життя підтримують апарати. За чутками, декілька років назад дівчина приходила до тями і навіть впізнавала родичів. Втім, дуже швидко Марії стало гірше і лікарі були змушені знову ввести її в стан коми.

Варто відзначити, що після аварії Висоцька і Кончаловський прийняли рішення не коментувати те, що трапилось і не дали жодного коментаря журналістам з приводу стану здоров’я Маші. Саме тому, в Мережі почали ширитися різні чутки. Так, хтось допускає, що дівчинки вже може й не бути в живих. Втім, це виключено.

Не так давно Андрій Кончаловський в одному з інтерв’ю заявив, що мріє дожити до того дня, коли його донька знову буде здоровою.

Семья Кончаловских до ДТП
Сім’я Кончаловських до ДТП

До слова, Марії Кончаловській пророкували велике майбутнє. Дівчинці не просто пощасливилось народитися в зірковій родині, вона ще й успадкувала від батьків акторський талант. Так, в ранньому віці Маша Кончаловська втигла знятися у двох кінокартинах свого батька-режисера. Крім того, публіка добре пам’ятає маленьку Машу в кулінарній програмі її мами “Їмо вдома”. Маша не боялася камери, була дуже харизматичною дівчинкою. Вона могла стати великою актрисою і перевершити своїх зіркових батьків, та доля вирішила інакше.

До слова, у Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського є ще одна спільна дитина – син Петро. Хлопцю зараз 19 років і він не пішов по стопах своїх батьків-актором. Зараз Петро Кончаловський навчається на архітектора.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.