Високий, статний і схожий на маму: Марина Боржемська привітала сина з 14-річчям і вразила його дорослими фото

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська привітала свого сина Роберта з його днем народження. Знаменитість показала, як змінився юнак та яким став у 14 років

Марина Боржемська, відома українська фітнес-тренерка та блогерка, після розлучення з чоловіком В’ячеславом Узелковим самостійно виховує двох дітей – Роберта та Олівію. Старший син знаменитості сьогодні, 14 травня, святкує свій день народження. Зіркова мама привітала юнака з його днем і вразила фотографіями, на яких хлопець виглядає зовсім дорослим.

Марина Боржемська показала свого сина від В'ячеслава Узелкова, який сьогодні святкує 14-річчя
Марина Боржемська показала свого сина від В’ячеслава Узелкова, який сьогодні святкує 14-річчя

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська спортсменка опублікувала чуттєвий допис, в якому привітала свого сина з його днем. Знаменитість показала шанувальникам свіжі кадри, які вони зробили на сімейному фотосеті. Іменинник виглядає дуже дорослим, а в його зовнішності можна легко впізнати зіркових батьків. Крім того, на нових фотографіях чудово видно, що хлопець у 14 років перегнав у зрості і свою маму, і свою сестру.

Марина Боржемська зачарувала фанатів фотографіями свого дорослого сина
Марина Боржемська зачарувала фанатів фотографіями свого дорослого сина
Син Марини Боржемської та В'ячеслава Узелкова виріс дуже схожим на свою зіркову маму
Син Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова виріс дуже схожим на свою зіркову маму

В описі до нової публікації Марина Боржемська поділилась своїми емоціями від того, що її син вже так виріс. Знаменитість зазначила, що часом батьки не встигають за часом, адже діти ростуть дуже швидко. Зіркова мама зазначила, що іноді їй дуже хочеться зупинити момент, аби встигнути насолодитись батьківством, як слід.

“Радію кожному дню поряд з тобою. Пишаюся тим, яким ти стаєш чоловіком. Намагаюся завжди бути поруч та підтримувати тебе в усьому. Мені здається, що ми класна команда, яка в слушну мить підхоплює один одного – саме тоді, коли це дійсно потрібно”, – висловилась у день народження сина Марина Боржемська.

Марина Боржемська показала стильні фотографії свого 14-річного сина
Марина Боржемська показала стильні фотографії свого 14-річного сина

Крім того, відома фітнес-тренерка висловилась про найкращі риси характеру свого сина. Боржемська зауважила, що Роберт – чуйний, добрий і дбайливий, а також вміє бути уважним абсолютно до всього та до кожного.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.