Одягнула білу сукню й відгуляла казкове весілля: Злата Огнєвіч після Холостячки-2 нарешті стала щасливою

Відома українська співачка Злата Огнєвіч після невдач в особистому житті нарешті змогла знайти гармонію та щастя у своєму житті. Знаменитість показала чарівні фото з весілля у білій сукні

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, давно здобула свою популярність. Шанувальники зачаровані жіночністю та талантом артистки, а також полюбляють її гумор й особистість. Крім основної своєї діяльності, Огнєвіч веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці зірка часто ділиться фотографіями з цікавих подій.

Однією з таких стало весілля колишнього учасника Холостячки-2 Андрія Хветкевича. Після завершення телепроєкту знаменитість зробив камінг-аут та зізнався, що його приваблюють і жінки, і чоловіки. Минулого року Хветкевич зробив пропозицію нареченому Філіпе, а нещодавно вони відсвяткували весілля в Мексиці. На подію запросили і Злату Огнєвіч.

Злата Огнєвіч побувала на романтичному весіллі Андрія Хветкевича та його нареченого Філіпе
Злата Огнєвіч побувала на романтичному весіллі Андрія Хветкевича та його нареченого Філіпе
Злата Огнєвіч у вишуканій сукні відвідала весілля колишнього учасника Холостячки-2
Злата Огнєвіч у вишуканій сукні відвідала весілля колишнього учасника Холостячки-2

У своєму блозі відома українська співачка ділилась фотографіями з події. Зокрема, Злата Огнєвіч показала, в якому наряді вона відвідала важливу подію. Артистка одягла коротку білу сукню цікавого крою. Крім того, пізніше співачка змінила образ і показалась у вишуканій вечірній сукні.

Хоча й весілля, на якому відгуляла знаменитість, було не її, раніше були всі шанси, що Огнєвіч стане нареченою. Деякий час тому Злата Огнєвіч була головною героїнею “Холостячки-2”, в якій переміг Андрій Задворний. Глядачі пророкували зірковій парі довгі й чудові стосунки, втім все обернулось інакше.

Раніше відома співачка Злата Огнєвіч зустрічалась з переможцем Холостячки-2 Задворним
Раніше відома співачка Злата Огнєвіч зустрічалась з переможцем Холостячки-2 Задворним

Стосунки зіркової пари тривали недовго. Через півтора місяця після завершення знімання реаліті-шоу “Холостячка-2” знаменитості повідомили про розставання, ініціатором якого став Андрій Задворний. Пізніше з’ясувалось, що чоловік не кохав Злату Огнєвіч, через що й вирішив розірвати роман. Співачка важко переносила розставання з бойфрендом і навіть зверталась по допомогу до психолога. Втім, нині зірка нарешті знайшла внутрішню гармонію та нарешті відчула себе щасливою після важкого життєвого періоду.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.