Ігор Кондратюк виправдав Влада Яму за втечу до США 24 лютого: “Кілька тисяч чоловіків вчинили так само”

Відомий український продюсер і шоумен Ігор Кондратюк висловився про свого колегу Влада Яму. Знаменитість зазначив, що потрібно дати хореографу шанс, адже той на нього заслуговує

Влад Яма, один із найвідоміших українських хореографів, разом із родиною виїхав далеко за межі рідної країни ще в перший день повномасштабної війни. Знаменитість, найімовірніше, встиг “протиснутися” через кордон, коли чоловікам призовного віку ще не заборонялось виїжджати за межі країни. Хай там як танцівнику вдалось покинути Україну, публіка засуджувала його та продовжує засуджувати.

Сам Влад Яма свого вчинку не пояснює, а нині продовжує будувати кар’єру, жити й активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм на території Сполучених Штатів. Критикують за таку поведінку шоумена не лише його шанувальники, але й колеги. Втім, дехто з представників шоубізнесу вважає, що хореографу потрібно дати шанс пояснити все. До цієї категорії, як виявилось, належить й Ігор Кондратюк.

Ігор Кондратюк спробував заступитись за свого колегу Влада Яму
Ігор Кондратюк спробував заступитись за свого колегу Влада Яму

У новому випуску подкасту від STAND UP Battle Club відомий український ведучий і продюсер висловився про хореографа. Знаменитість зазначив, що його насправді є, за що поважати. Ігор Кондратюк зазначив, що не вважає рішення Влада Ями покинути Україну правильним, втім танцівник безперечно мусить мати шанс розставити всі крапки над “і”.

Продюсер зауважив, що “кілька тисяч чоловіків вчинити так само”, як і Влад Яма. Ігор Кондратюк пояснив, що такий вчинок аж ніяк не додає нікому геройства, втім засуджувати навколишніх також не є оптимальною опцією. Знаменитість впевнений, що кожен, і Влад Яма також, повинен пояснити причини.

Ігор Кондратюк зізнався, як ставить до того, що Влад Яма виїхав з України до США
Ігор Кондратюк зізнався, як ставить до того, що Влад Яма виїхав з України до США

Продюсер також зазначив, що зганьбити хореографа та закинути йому “Ніколи не повертайся” – легко. Втім, вважає Ігор Кондратюк, історію про те, чому він прийняв саме таке рішення, публіка повинна почути саме з його вуст. Відомий ведучий і продюсер також зауважив, що, як цинічно б це не звучало, але він знає, що Влад Яма – не найкращий боєць.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.