Володимир Дантес розповів, чим займався з Кацуріною всю ніч та поставив себе на сміх: “Потім думали заснути”

Відомий український гуморист і шоумен Володимир Дантес у своєму блозі вирішив підійняти підписникам настрій після важкої ночі. Знаменитість пригадав, чим займався вночі зі своєю коханою

Сьогоднішня ніч для українців виявилась неспокійною. Зокрема, столиця опинилась під прицілом російських ракет, кожну з яких успішно збили сили ППО. Попри те, що така неприємна пригода завдала чимало переживань і стресу, українці рятуються гумором. Так, наприклад, відомий український блогер і гуморист Володимир Дантес розповів, як ця ніч минула для нього та його коханої дівчини Даші Кацуріної.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Володимир Дантес опублікував власний допис з акаунту у Твіттері. Знаменитість насмішив фанатів кумедною історією про те, якою виявилась його реакція на нічну повітряну тривогу. Виявляється, зіркова пара намагалась заснути після того, як прокинулась посеред ночі, але їм дещо завадило.

Володимир Дантес насмішив історією про те, як зі своєю дівчиною Кацуріною провів цю ніч
Володимир Дантес насмішив історією про те, як зі своєю дівчиною Кацуріною провів цю ніч

Знаменитість показав скріншот свого допису у Твіттері. Володимир Дантес пригадав, що спершу вони прокинулись від гучних вибухів. Блогер не став приховувати, що це неприємно здивувало, втім поступово артист і його дівчина відійшли. Коли зіркова пара збиралась лягати спати, несподівано подивилась на годинник і з’ясувала, що вже 4:30 ранку.

“Потім думали заснути… На годиннику 4:30, і ти вариш макарони, бо їсти захотілось, яке там спати”, – з гумором розповів Володимир Дантес.

Володимир Дантес розповів, якою була ця ніч для нього та його дівчини Даші Кацуріної
Володимир Дантес розповів, якою була ця ніч для нього та його дівчини Даші Кацуріної

Нагадаємо, що відомий український гуморист і блогер вже близько року зустрічається зі столичною рестораторкою, дизайнеркою одягу та блогеркою Дашею Кацуріною. Про стосунки зіркової пари стало відомо ще минулого року. Навесні знаменитості офіційно розлучились зі своїми колишніми партнерами, Надею Дорофєєвою та Мішею Кацуріним, і поступово зблизились. Дівчина Дантеса пригадує, що їхній роман не почався з нуля – вони довго були найкращими друзями.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.