facebook

Весільна сукня нареченої з тендітним декольте до пупка: Катерина Кухар здобула новий статус за кордоном

Відома українська балерина Катерина Кухар показалась у вишуканій сукні, яку на своє весілля одягають наречені. Знаменитість позувала для ніжної фотосесії

Катерина Кухар, найвідоміша балерина України, крім основної своєї діяльності, також активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться з шанувальниками свіжими фотографіями та цікавими новинами. Так, наприклад, нещодавно зірка українського балету поділилась свіжим інтерв’ю свого чоловіка, яке супроводжувала її красива фотографія.

Знаменитість позувала у вишуканій весільній сукні цікавого крою. Верх був виконаний із напівпрозорого матеріалу, а на шиї була імітація намиста. Головною особливістю стало “низьке” декольте, яке попри свою глибину не виглядало занадто зухвало.

Балерина Катерина Кухар показала ніжні фотографії у вишуканій білій весільній сукні
Балерина Катерина Кухар показала ніжні фотографії у вишуканій білій весільній сукні

Зазначимо, що цікавою виявилась не лише фотографія, але й стаття, посилання на яке залишила Катерина Кухар. У новому інтерв’ю чоловік відомої української балерини Олександр Стоянов розповів про їхню професійну діяльність в умовах повномасштабної війни.

Катерина Кухар та її чоловік Олександр Стоянов є однією з найталановитіших пар України
Катерина Кухар та її чоловік Олександр Стоянов є однією з найталановитіших пар України

Слід зазначити, що з інтерв’ю, зокрема, можна пригадати наступну історію. Завзята праця відомої української балерини Катерини Кухар та її чоловіка Олександра Стоянова принесли їм не лише всеукраїнське визнання. Так, свого часу знаменитості й за кордоном здобули особливий статус. Раніше Кухар і Стоянов були визнані найкрасивішою балетною парою Європи. Хоча з початком повномасштабної війни балерині довелось дещо відкласти свою професійну діяльність, вона не полишає свого призвання.

Річ у тім, що сьогодні Катерина Кухар набагато рідше гастролює, адже більшість часу приділяє своїм дітям. 24 лютого минулого року балерина з чоловіком були за кордоном на гастролях, а їхні діти залишались вдома. Після того, як зіркові батьки деякий час були настільки відірвані від сина й доньки, вирішили не залишати їх одних і навіть у відрядження їздять по черзі.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.