22-річна дружина Володимира Остапчука розповіла, на скільки здала ЗНО: ведучий для таких екзаменів “древній”

Нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська дуже зацікавила публіку своєю появою в житті шоумена. Дівчину буквально засипають питаннями.

Про стосунки Володимира Остапчука і Катерини Полтавської, яка молодша за нього на 16 років, стало офіційно відомо після виходу авторського шоу пари “Мекнув – питайте”. Хоча й до цього шанувальникам все вже було ясно – закохані не світилися на спільних фото, проте викладали кадри з однаковим інтер’єром, їжею і таким іншим.

Катя стала наступною обраницею телеведучого після неочікуваного для публіки розлучення з нотаріусом Христиною Горняк. Ця жінка відбила Остапчука у його першої дружини Олени Войченко та зрештою опинилася на її місці.

Зараз Володимир не приховує свого щастя, майже щодня дарує молодій коханій квіти, балує її коштовними подарунками та навіть допомагає по дому, щоб вона не втомлювалася від побуту.

Нова кохана відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, 22-річна Катя Полтавська поділилася, як вони назвуть своїх майбутніх дітей.
22-річна дружина Володимира Остапчука розповіла, на скільки здала ЗНО

Катерина в свою чергу слідкує за своїм зовнішнім виглядом, час від часу частує зіркового обранця борщем за власним особливим рецептом і не забуває про спілкування з публікою.

Інстаграм Каті Полтавської став дуже популярним після того, як вона розсекретила свій романтичний зв’язок з телеведучим. Дівчина часто залишає для підписників віконечко, у якому вони можуть поставити їй різні запитання.

Нова дружина Остапчука розповіла про початок їхніх стосунків
22-річна дружина Володимира Остапчука розповіла, на скільки здала ЗНО

Одне з найнеочікуваніших питань з огляду на вік дружини Остапчука стосувалося балів на ЗНО. Це екзамени для вступу у вищі навчальні заклади в Україні, які складають випускники шкіл. Катерини зараз 22 роки, отже зовнішнє незалежне оцінювання вона проходила приблизно 4-5 років тому, відносно нещодавно.

Перепрошую за нетактовне питання. Побачив відповіді про ЗНО, які у вас бали?

запитали у Полтавської.

Результати Катіного тестування можуть бути приводом для гордості, адже здала вона його добре. Так, дівчина відповіла, що на тестуванні з української мови набрала 191 бал, а з історії України – 188 балів.

22-річна дружина Володимира Остапчука розповіла, на скільки здала ЗНО
22-річна дружина Володимира Остапчука розповіла, на скільки здала ЗНО

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.