Перша дружина Валерія Меладзе звинуватила Джанабаєву у меркантильності: “А якби продавав мандарини на базарі?”

Колишня дружина співака Валерія Меладзе досі не знаходить собі місця в історії з появою коханки у її зіркового чоловіка. Альбіну Джанабаєву жінка звинуватила в меркантильності.

Романтичні стосунки з екс-солісткою гурту “ВІА Гра” Альбіною Джанабаєвою зав’язалися у Валерія Меладзе, коли він був одружений зі своєю першою дружиною Іриною Меладзе. Вона й досі впевнена, що розлучниця звернула увагу на її чоловіка з корисливих цілей.

Ставши героїнею шоу “Нові російські сенсації” на телеканалі НТВ, Ірина Меладзе заявила:

Весь час виникає питання: Якби стояв Валерій Меладзе і продавав мандарини на базарі, цікаво, те саме було б?

Син Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої тепер повнолітній
Перша дружина Валерія Меладзе звинуватила Джанабаєву у меркантильності

Також екс-дружина артиста розповіла, що її зірковий чоловік тягнув час, бо не міг визначитися, кого обрати з двох коханих жінок, тому вирішив пожити один деякий час. Втім, чекати вічність Ірина не збиралася. Коли їй набридла ця невизначеність, вона сама вирішила розставити всі крапки над i: знайшла телефон розлучниці, подзвонила їй та домовилася про зустріч з Альбіною Джанабаєвою. Жінка сподівалася, що розмова з суперницею допоможе розібратися у заплутаній ситуації, але розмови по душах не вийшло.

Вона відмовилася. Взяла паузу на кілька годин. А потім, коли я їй зателефонувала, сказала: “Я не можу

, – поділилась Ірина.

Дружина Меладзе вразила зовнішністю після пластики
Перша дружина Валерія Меладзе звинуватила Джанабаєву у меркантильності

Відмітимо, романтичні почуття між Альбіною Джанабаєвою і Валерієм Меладзе виникли задовго до офіційного розлучення співака. Ба більше, співачка встигла таємно народити артисту сина, якого вони назвали Костянтином.

В 2014 році через суд Ірина і Валерій розірвали шлюб. Незабаром коханка народила Меладзе другого спадкоємця, а потім вони одружилися. В 2021 році у пари з’явилась ще одна дитина, дівчинка Агата.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.