facebook

Хто був першим чоловіком Тіни Кароль? Біографія та особисте життя співачки, яка несе на собі хрест вдови

У біографії Тіни Кароль було немало важких моментів. Найбільший відбиток на її життя наклала смерть коханого чоловіка, яку їй довелося пережити у 28 років.

В 2008 році взимку Тіна Кароль пішла під вінець за свого другого продюсера Євгена Огіра. Їхнє весілля відбулося на узбережжі океану та було цілком таємним від публіки, а через півроку вони вже відкрито і гучно скріпили свій союз церковним шлюбом у Києво-Печерській лаврі. Особистому щастю артистки можна було позаздрити.

Цей рік став надзвичайно насиченим для пари – тоді ж у них з’явився первісток, хлопчик Веніамін. Шлюб Тіни та Євгена виглядав міцним, сповненим взаєморозуміння, кохання, підтримки і стабільності, чого так не вистачає у житті. На народження сина Огір звів для коханої будинок під Києвом, у якому вони мріяли прожити ще багато років разом.

Хто був першим чоловіком Тіни Кароль? Біографія та особисте життя співачки
Хто був першим чоловіком Тіни Кароль? Біографія та особисте життя співачки

Однак в один момент все обірвалося – Євгену поставили невиліковний діагноз, рак шлунку. Ця новина вразила весь український шоу-бізнес.

18 місяців боротьби, лікування в найкращих закордонних та українських клініках, важкі курси хіміотерапії не увінчалися успіхом. У квітні 2013 року Євген помер, а Тіна Кароль стала вдовою. Смерть і прощання з чоловіком стали найтрагічнішою подією за все життя артистки.

Їй було надзвичайно важко, однак вона зуміла заради сина і пам’яті коханого зібрати себе до купи. Тіна не стала закриватися зі своїм горем від усіх, на згадку про чоловіка вона відспівала безліч концертів в рамках гастрольного туру “Сила кохання та голосу”. Також Кароль присвятила Євгену Огіру свій альбом “Пам’ятаю”.

Хто був першим чоловіком Тіни Кароль? Біографія та особисте життя співачки
Хто був першим чоловіком Тіни Кароль? Біографія та особисте життя співачки

Більше поп-діва не ходила під вінець, хоча її тривалий час підозрювали у романтичних стосунках з молдавським співаком Даном Баланом. Далі чуток це не зайшло.

Від щасливого, хоч не довговічного шлюбу у співачки залишився син Веніамін Огір, який виріс напрочуд схожим на батька. Зараз хлопець – головна втіха у житті зірки.

Все про долю сина Тіни Кароль і Євгена Огіра в цьому відео:

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.