З батьком нічого спільного: красені-сини відхрестилися батька Юрія Стоянова і взяли прізвище вітчима

Відомий одесит Юрій Стоянов досяг визнання в професії та популярності, однак в сімейному житті у артиста справжня драма. Рідні сини відреклися від зіркового батька.

Юрій Стоянов вже давно одружений зі своєю третьою дружиною Оленою. Вони виховують доньку Катерину, якій нещодавно виповнилося 20 років. Також у популярного артиста є дві дорослі дочки від першого шлюбу Олена і дорослі сини від власного першого шлюбу. Як виявилося, рідні спадкоємці не підтримують зв’язку з батьком.

Старших нащадків Юрію Стоянову народила його екс-дружина Ольга Синельченко. Чоловіків звуть Микола і Олексій, між ним різниця в два роки. Невдовзі після народження молодшого сина артист пішов з родини та узаконив стосунки з Мариною Віденською. За чутками, саме через роман з цією жінкою і розпався перший шлюб актора.

Сини відхрестилися батька Юрія Стоянова і взяли прізвище вітчима
Сини відхрестилися батька Юрія Стоянова і взяли прізвище вітчима

Зраджена і ображена дружина не пробачила чоловіка та обірвала з ним усі контакти. Лише іноді до хлопчиків з Одеси в москву навідувався батько Стоянова, їх дідусь, однак після його смерті навіть заочне спілкування синів з Юрієм Миколайовичем перервалось. Колишня жінка артиста вийшла заміж вдруге, її новий чоловік усиновив дітей Стоянова і дав їм своє прізвище та по-батькові – Хлопови Максимовичі, а коли Микола і Олексій підросли, то не виявили жодного бажання бачитися з рідним батьком.

Спадкоємці гумориста добре влаштувалися у житті. Микола став бізнесменом та співпрацює з британськими фірмами. Олексій також займається підприємництвом і захоплюється лижним спортом.

Сини відхрестилися батька Юрія Стоянова і взяли прізвище вітчима
Сини відхрестилися батька Юрія Стоянова і взяли прізвище вітчима

Красені-сини Стоянова майже не схожі на батька своєю брутальною зовнішністю, чого зовсім не скажеш про зірку “Городка”. До речі, напарник Юрія по гумористичному шоу Ілля Олейников помер у 2012 році на 66-му році життя від раку легенів.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.