Повторює долю мами: 18-річна Маша Полякова розповіла, хто забезпечує їй недешеве життя у Великобританії

Донька відомої української співачки Олі Полякової розповіла про своє життя за кордоном. Знаменитість зізналась, хто її забезпечує матеріально та скільки вона витрачає у Лондоні

Відома українська співачка Оля Полякова разом зі своїм коханим чоловіком Вадимом Буряковським виховують двох доньок. Зіркова пара є батьками старшої Маші та молодшої Аліси. Обидві дівчинки нині живуть і навчаються за кордоном. Після випуску зі школи старша дитина зіркового подружжя пішла вчитись до музичної академії у Лондоні.

На місяць Маша Полякова витрачає близько 45 тисяч гривень. Зіркова донька в інтерв’ю для Слави Дьоміна зізналась, що намагається контролювати витрати та дуже обмежує себе, адже життя у Великобританії не назвеш дешевим. Так, дівчина розповіла, що не часто відвідує кафе чи ресторани та майже не витрачає гроші на ті дрібниці, які у Києві для неї здавались дешевими.

Донька Олі Полякової розповіла про свої витрати за кордоном
Донька Олі Полякової розповіла про свої витрати за кордоном

Разом з тим, зізналась дівчина, навіть мінімальні витрати на їжу та інші життєво необхідні речі у Лондоні б’ють по гаманцю. Грошима Машу Полякову забезпечують її батьки. Мама та батько дівчини надсилають їй кошти, які вона витрачає на життя у Великобританії. Втім, зізналась зіркова донька, нещодавно в її житті з’явилась ще одна людина, яка витрачає на неї гроші.

Мова йде про бойфренда Маші Полякової, з яким вона почала зустрічатись у Лондоні. Дівчина познайомилась з хлопцем після переїзду за кордон, а нині вони будують стосунки, які активно демонструють у соціальних мережах. Донька української співачки розповіла, що її обранець часто балує її подарунками, може купити для неї щось смачненького, а раніше навіть возив її відпочити до Франції.

Маша Полякова розповіла про свого бойфренда, який допомагає їй матеріально
Маша Полякова розповіла про свого бойфренда, який допомагає їй матеріально

Ба більше, дівчина навіть пожартувала про те, що найбільше радий її новим стосункам саме батько. Річ у тім, що Артем, бойфренд Маші Полякової, частенько купує для неї їжу, що знімає з батьківських плечей тягар фінансових витрат. Все це, звісно, жарти, втім Оля Полякова вже встигла познайомитись із хлопцем своєї доньки та зізнається, що він їй сподобався.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.