“Не їм п’ять днів”: дружина Павліка після скандалу зі спецперепусткою поскаржилася на погане самопочуття

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова важко переносить скандал, який досі не вщухає навколо її сім'ї. На фоні стресу дівчина навіть припинила їсти.

Декілька днів назад український співак Віктор Павлік та його молода дружина Катя Репяхова потрапили у серйозний скандал. Так, дівчина у своєму Інстаграм-блозі похвалилася спецперепусткою, яка дозволяє їй пересуватися Києвом у комендантську годину, а також дає ряд інших привілеїв. Катя сказала, що зірковий чоловік подарував їй “блотну” перепустку та вже зовсім скоро пошкодувала про сказане. Так, до Павліка і Репяхової навідалася поліція і забрала спецперепустку, а також провела профілактичну бесіду.

Дружина Павліка після скандалу зі спецперепусткою поскаржилася на погане самопочуття

Скандал навколо зіркового подружжя дуже швидко розлетівся по Мережі. Через це навіть скасували благодійний концерт Віктора Павліка у Німеччині, який мав пройти в перших числах червня. Репяхова у своєму Інстаграм-блозі вибачилася за опубліковане відео та запевнила, що пожартувала про подарунок. Та бурю хейту зупинити було вже не можливо.

Нещодавно Репяхова у своєму Інстаграм-блозі зізналася, що дуже важко переносить скандал навколо своєї родини. Дівчина протягом 5 днів навіть не могла їсти, аж поки у неї не “скрутив” живіт прямо на вулиці. Катя розповіла, що після цього змушувала себе поїсти та не знає, як повернути апетит.

Дружина Павліка після скандалу зі спецперепусткою поскаржилася на погане самопочуття
Дружина Павліка після скандалу зі спецперепусткою поскаржилася на погане самопочуття

Крім хейту Катя Репяхова отримує й слова підтримки від своїх прихильників. Так, один із фоловерів написав дружині Павліка, що в першу чергу вона має думати про себе.

Катя відреагувала на це повідомлення:

Дякую всім за підтримку. Наша сім’я проходить справжнє випробування, сподіваюсь ми його гідно пройдемо. Я вже втомилася себе карати, треба жити далі заради сина

, – написала Репяхова.

Дружина Павліка після скандалу зі спецперепусткою поскаржилася на погане самопочуття
Дружина Павліка після скандалу зі спецперепусткою поскаржилася на погане самопочуття

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого чоловіка на 29 років. Репяхова являється концертним директором свого чоловіка Віктора Павліка, а також є відомою блогеркою в Інстаграм. Влітку 2022 року дівчина відкрила свій невеликий бізнес – онлайн-магазин дитячого одягу.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.