Ліза Глінська зізналась, чому покинула МастерШеф і поступилася місцем Ользі Мартиновській: “Складна робота”

Відома кондитерка, переможниця та екс-суддя шоу "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про свій кулінарний шлях та причину, чому вона вирішила піти з проєкту.

Переможниця другого сезону “МастерШеф” Ліза Глінська стала прикладом учасниці, чиє життя кардинально змінилось після проєкту. Отримавши в якості призу навчання в одній з найкращих шкіл кулінарного мистецтва світу Le Cordon Bleu у Парижі, вона успішно закінчила курс і вже в Україні заснувала власну кондитерську школу. Також Ліза написала і випустила декілька книг рецептів, дає майстер-класи та веде блог на Youtube.

Як склалося життя Лізи Глінської після перемоги в МастерШеф
Ліза Глінська зізналась, чому покинула МастерШеф і поступилася місцем Ользі Мартиновській

В 2019 році Глінська знову повернулася на кухню “МастерШеф”, але вже в якості судді, стоячи поряд з Ектором Хіменесом-Браво та Володимиром Ярославським. Два сезони поспіль Ліза оцінювала страви учасників, а потім в 2020 році на її місце прийшла ще одна переможниця шоу Ольга Мартиновська, яка затрималась в проєкті надовше.

В своєму Інстаграм-блозі Глінська відповіла на питання фанатів, чому вона покинула МастерШеф, адже глядачі тепло її сприйняли:

Напевно, вершити чиїсь долі складна робота для мене

, – зізналась Ліза.

Ліза Глінська зізналась, чому покинула МастерШеф і поступилася місцем Ользі Мартиновській
Ліза Глінська зізналась, чому покинула МастерШеф і поступилася місцем Ользі Мартиновській

Справді, Єлизавета має м’який характер, тому їй нелегко давалися обов’язки судді.

Нагадаємо, свій шлях до успіху в світі кулінарії Ліза Глінська почала з музики і візажу. Вона отримала вищу освіту вчителя і працювала вчителем в музичній школі. Цей досвід став безцінним і допомагає Лізі навчати людей готувати.

Після переїзду в столицю Глінська стала працювати адміністратором ресторану і паралельно вчилась на візажиста-гримера. Їй вдалося стати арт-директором фірми відомої японської косметики. Там вона навчилася поєднувати різні відтінки, робота була успішною і можна було будувати подальшу кар’єру, але захоплення кулінарією не давало спокою. Ліза ризикнула і пішла на “МастерШеф”, який перевернув її життя.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.