Потап ніжно привітав Каменських з п’ятою річницею шлюбу і показав їхні весільні образи: скромна сукенка, шорти

Відомий український музикант і репер привітав свою кохану дружину з річницею весілля. Зіркове подружжя відзначає п'ятиріччя свого офіційного шлюбу

Олексій Потапенко, відомий український музикант і продюсер, п’ять років тому офіційно одружився з коханою Настею Каменських. Спершу майбутнє подружжя було просто колегами, а пізніше усвідомили й романтичний потяг одне до одного. Тепер знаменитості будують щасливі стосунки та живуть душа в душу.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Потап опублікував новий допис, в якому привітав кохану дружину з п’ятиріччям їхнього шлюбу. Сьогодні, 23 травня, знаменитості відзначають п’ять років зі свого весілля. З нагоди сімейного свята Олексій Потапенко показав архівну фотографію з Настею Каменських у скромному весільному вбранні.

На кадрі закохані позують у простеньких нарядах. Так, наречена Настя Каменських одягла білу сукню найзвичайнісінького крою та з простого матеріалу. Потапенко заморочуватись також не став та одягнув білу футболку, такого ж самого кольору шорти та сірий піджак. Доповнили свій образ зірки букетом нареченої та окулярами нареченого.

Олексій Потапенко з нагоди річниці весілля показав архівну фотографію з коханою дружиною
Олексій Потапенко з нагоди річниці весілля показав архівну фотографію з коханою дружиною

В описі до нового допису знаменитість зізнався в коханні до своєї обраниці та подякував за всю підтримку й любов, які панували в їхніх стосунках всі 5 років шлюбу та панують і досі. Олексій Потапенко зізнався, що з часом покохав свою дружину ще сильніше.

У коментарях до нового допису знаменитості шанувальники засипали зіркову пару ніжними привітаннями. Так, користувачі мережі захопились їхніми гармонійними стосунками та побажали їм кохати одне одного з кожним роком все більше. Крім того, поширеним побажанням для знаменитостей стали дітки.

Нагадаємо, що спершу стосунки Насті Каменських та Потапа були секретними. Шанувальники довго підозрювали, що знаменитості можуть крутити таємний роман, втім артисти не подавали й знаку. Пізніше з’ясувалось, що вони дійсно разом.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.