Аллі Пугачовій доведеться поїхати з Ізраїлю: яка причина і чому Примадонні треба знову збирати валізи

Російська співачка Алла Пугачова після переїзду в Ізраїль доведеться поїхати з цієї країни. Це пов'язано з віком і станом здоров'я легендарної артистки.

З 2022 року Алла Пугачова і Максим Галкін живуть разом із дітьми в Ізраїлі. Зіркове подружжя було вимушене покинути росію через небажання підтримувати війну. Навпаки вони підтримали Україну, а гумориста після цього визнали іноагентом, однак свій статус він планує оскаржувати в судовому порядку.

Це спонукало пару продати всю нерухомість та бізнеси в росії і переїхати. Артисти обрали для життя спекотний Ізраїль. Алла Борисівна неодноразово показувала своїм підписникам в Інстаграм-блозі, як їй добре там живеться. Однак в російських ЗМІ поширюють інформацію, що їм доведеться виїхати з цієї країни. Мовляв лікарі вважають, що за станом здоров’я на Примадонні згубно позначиться середземноморський клімат, адже вона вже не молода.

Алла Пугачова святкує своє день народження
Аллі Пугачовій доведеться поїхати з Ізраїлю

Влітку температура повітря в Ізраїлі піднімається до 40 градусів щонайменше. Таку спеку літні люди переносять важко, особливо враховуючи, що Алла Пугачова раніше жила в зовсім інших умовах.

Нагадаємо, артистка має проблеми з серцем, у зв’язку з чим раніше вона перенесла чотири операції. Медики рекомендували дружині Максима Галкіна не з’являтися на сонці, тому вона проведе літо в Латвії по сусідству з близькою подругою Лаймою Вайкуле. Примадонна орендує юрмальську віллу, в якій зупиняється кожний свій приїзд до цієї країни.

Лайма Вайкуле мріє, щоб чоловік Пугачової Максим Галкін став президентом Росії
Аллі Пугачовій доведеться поїхати з Ізраїлю

Двоповерхова вілла включає в себе спа-комплекс, тенісний корт, гараж і приміщення для охорони. В головному будинку є кінозал, бібліотека, кухня, їдальня та зимовий сад. Місяць проживання там коштує близько 100 тисяч євро. А свій замок в росії, в який зіркова пара вклала величезні гроші, вони продали за більш ніж 8 мільйонів доларів. Особняк артистів має площу понад дві тисячі квадратних метрів і складається з шести поверхів,

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.