Руслана святкує 50-й день народження: біографія, цікаві факти і таємниці з життя “дикої” співачки

24 травня відома українська співачка Руслана святкує день народження. Артистці виповнилося 50 років. В цей день ми пропонуємо пригадати становлення артистки на українській сцені.

Руслана Лижичко народилася у Львові 24 травня 1973 року. Вже з раннього дитинства Руслана виступала на сцені і мріяла в майбутньому стати артисткою. Після закінчення школи дівчина вступила на диригентське відділення до Львівської консерваторії ім. Лисенка.

Як виглядала Руслана Лижичко в дитинстві
Як виглядала Руслана Лижичко в дитинстві

У 1993 році Руслана перемогла на фестивалі “Червона Рута”, з чого і почалася її кар’єра. Тоді майбутня зірка познайомилася з Олександром Ксенофонтовим, який став її продюсером, а згодом і партнером по життю.

Пік кар’єри Руслани припав на 2004 рік. Тоді співачка представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”, де з великим відривом здобула перше місце і прославила Україну на весь світ. “Дикі танці” співачки досі пам’ятають і вважають одним з найбільш ефектніших номерів за всю історію “Євробачення”.

Руслана на Євробаченні
Руслана на Євробаченн

Після приголомшливої перемоги Руслани на “Євробаченні” тодішній Президент України Леонід Кучма присвоїв співачці звання Народної артистки.

Та перемога на пісенному конкурсі не стала запорукою успіху для Руслани. З 2004 по 2013 рік їздила по фестивалях, випускала пісні, але вони не ставали такими популярними, як “Дикі танці”. З 2013 року у кар’єрі Руслани почався довготривалий застій і лише у 2020 році вона випустила міні-альбом “Ми вітер”.

Особисте життя Руслани, як і кар’єра, склалося лише наполовину. Так, співачка вже 27 років щаслива в шлюбі зі своїм прдюсером Олександром Ксенофонтовим та відчути радість материнства їй так і не вдалося. Руслана зізнається, що в молоді роки вона не задумувалась про дітей, а всю себе віддавала сцені. Та наразі співачка мріє про потомство. Трішки більше року назад Руслана дала відверте інтерв’ю, де зізналася, що наразі робить все від себе можливе, щоб стати мамою. Ймовірно, співачка хоче скористатися послугами сурогатної матері, адже сама вона вже не зможе виносити дитину, зогляду на її вік.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!