Екс-чоловік Лорак Налчаджиоглу возить на місці нареченої в машині іншу: вона старша і зовсім йому не підходить

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зараз будує стосунки з українкою, яка молодша від нього на 20 років. Та нещодавно чоловіка помітили в компанії жінки у віці, яку він возив на власному авто.

Мурат Налчаджиоглу – колишній чоловік Ані Лорак. До зустрічі зі співачкою, він був звичайним працівником турецького готелю. Та за 10 років життя з артисткою чоловік побудував бізнес і став впливовою і заможною людиною, звісно, все це не без фінансових вкладень Ані Лорак.

Мурат вже багато років живе у Києві. Чоловік має власний туристичний і ресторанний бізнес. Крім того, він являється являється одним із засновників компанії “Фармасі Україна”, яка займається косметикою та засобами гігієни.

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лорак у 2019 році довго не засидівся у холостяках. Вже через рік чоловік представив публіці свою нову кохану. Дівчина молодша за Мурата аж на 20 років. Вона родом з України і являється візажистом. Також у дівчини на ім’я Лілія є позашлюбна донька, яку вона народила ще в юності.

Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата виявилась силіконовою лялькою
Як виглядає наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата

У 2021 році Мурат зробив пропозицію руки і серця коханій дівчині та весілля вони досі не зіграли. Ймовірно, закохані перенесли торжество через початок повномасштабної війни в Україні.

Та нещодавно публіка помітила Мурата Налчаджиоглу в компанії зрілої жінки, з якою він з’являється на публіці регулярно. А тут ще й сам Мурат опублікував у своєму Інстаграм-блозі відео з власного автомобіля. Ця сама жінка сиділа поряд в авто і мило посміхалася.

Екс-чоловік Лорак Налчаджиоглу возить на місці нареченої в машині іншу
Екс-чоловік Лорак Налчаджиоглу возить на місці нареченої в машині іншу

Якщо аналізувати фото Мурата з цією таємничою жінкою, то можна зробити висновок, що вона працює у компанії “Фармасі. Україна”. Адже саме на заходах цієї компанії вона постійно з’являється.

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу прожив у шлюбі з Ані Лорак з 2009 по 2019 рік. Причиною розлучення стали постійні зради чоловіка співачці. Коли чергова зрада була зафіксована на відео і опублікована в Мережі, Лорак вирішила не терпіти публічної ганьби і подала на розлучення. У колишнього подружжя є спільна донька Софія, якій зараз 11 років.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.