Родзинка, а не вада. Зірки, які не вимовляють всі літери, але звучать неймовірно: Вакарчук, Потап, Wellboy

Деякі люди дуже соромляться того, що в дорослому віці так і не навчилися вимовляти букву "р". Та дуже багато відомих людей зробили з цієї вади свою особисту родзинку.

Кажуть, якщо не можеш виправити свою ваду, зроби з неї свою родзинку – особливість, по якій тебе буть впізнавати. Багато відомих людей успішно користується цим правилом.

Так, в українському шоу-бізнесі є немало виконавців, які картавлять або шепелявять. Та публіка на це вже зовсім не звертає уваги і навіть вважає це певною “фішкою” цього артиста.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук поділився болісними спогадами
Зірки, які не вимовляють всі літери, але звучать неймовірно: Вакарчук

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук досяг неймовірного успіху і кар’єрі. Його пісні люблять не лише в Україні, а й далеко за кордоном, а тексти пісень чіпляють до глибини душі.

Публіка добре знає, що Святослав Вакарчук дещо не вимовляє букву “р” та він ніколи не акцентує на цьому увагу. Цікаво, що в Мережі є вже давно помітили, що Вакарчук у своїх піснях уникає слів з буквою “р”. Прихильники навіть провели дослідження і виявили, що у текстах пісень “Океану Ельзи” всього 3% слів з буквою “р”. Схоже, артист дійсно уникає слів, які не може ідеально вимовити. Хоча це даремно, адже його прихильники вважають це його родзинкою.

Wellboy

Зірки, які не вимовляють всі літери, але звучать неймовірно: Wellboy
Зірки, які не вимовляють всі літери, але звучать неймовірно: Wellboy

Молодий виконавець Wellboy не так давно з’явився в українському шоу-бізнесі, але вже встиг закохати в себе публіку. Простий хлопець з села, який співає про гусей та вишні швидко запам’ятався глядачам. Те, що хлопець картавить, не завадило його сценічному образу, а ідеально в нього вписалося. Сам Wellboy зізнається, що колись дуже комплексував з цього приводу, а в школі над ним кепкупали. В дитинстві хлопець намагався займатися з логопедом, та все було даремно. Та зараз співак зовсім не соромиться своєї особливості.

Потап

Зірки, які не вимовляють всі літери, але звучать неймовірно:  Потап
Зірки, які не вимовляють всі літери, але звучать неймовірно:Потап

Відомий український репер та продюсер Потап ніколи не мав проблем з вимовою. Та нещодавно артист встановив брекети і змушений носити їх тривалий час. З брекетами чоловік почав активно шепелявити. Це звучить досить комічно та репер не подає виду, що щось не так.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.