Надя Дорофєєва вперше прокоментувала чутки про вагітність

Колишня солістка колективу "Время и Стекло " Надя Дорофєєва вперше вирішила відповісти на питання про свою передбачуваної вагітності.

Чутки про вагітність української співачки Наді Дорофеєвої регулярно з’являються в ЗМІ і в припущеннях шанувальників таланту дівчини, хоча так і залишаються лише здогадками. Сама артистка ніколи ніяк не коментувала цю тему і всіляко її уникала.

Надя Дорофеева с мужем Владимиром Дантесом
Надя Дорофєєва з чоловіком Володимиром Дантесом

30-річна Дорофєєва вже 5 років перебуває в офіційному шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом. Пару вважають справжнім прикладом для наслідування — цим союзом щодня захоплюються тисячі шанувальників. Надя і Вова регулярно радують своїх підписників у соціальних мережах яскравими фото сімейної рутини, дають відверті інтерв’ю і підтримують один одного у всіх творчих і робочих засадах.

Напевно, саме тому фанатам пари так подобається фантазувати про їхніх майбутніх дітей і розпускати чутки про поповнення у родині Дантеса-Дорофеєвої. Навесні цього року припущення про цікавий стан співачки посилилися у зв’язку з розпадом колективу “Время и Стекло”, солісткою якого була Надя. Саме можливу вагітність вокалістки називали основною причиною.

Свадебное фото Владимира Дантеса и Нади Дорофеевой
Весільне фото Володимира Дантеса і Наді Дорофеєвої

Здогадки поширювалися так швидко, що дівчина вирішила вперше прокоментувати цю тему. В інтерв’ю на YouTube-каналі PeopleTalk TV вона негативно відповіла на запитання ведучої про передбачувану вагітність. Як доказ, Дорофеєва продемонструвала на камеру плоский живіт.

Більш того, Надя додала, що навіть коли вони з Володимиром чекатимуть дитину, найімовірніше, вони приховають цю інформацію від ЗМІ і шанувальників. Але це все буде потім.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.