Їй майже чотири: що стало з позашлюбною донькою 50-річної Наташі Корольової, яка народилася і живе в США

Співачка Наташа Корольова декілька років приховувала свою позашлюбну дитину, яка живе в Америці. Вихованням дівчинки займаються друзі знаменитості.

Осінню 2021 року співачка Наташа Корольова зробила заяву, яка вразила громадськість.Артистка заявила, що в США у неї підростає дворічна позашлюбна дочка. Наташа розповіла, що подарувала бездітному другу-американцю дві свої яйцеклітини. Чоловік давно мріяв про дітей та попросив вокалістку допомогти їй з цим.

Сурогатна матір успішно виносила та народила дитину. Крихітка прийшла у цей світ у жовтні 2019 року. За словами Корольової, на світ з’явилася дівчинка, яку вона бачила лише декілька разів.

Зізнання зірки спровокувало грандіозний скандал. Публіка обговорювала моральну сторону вчинку Корольової. Невдоволення висловлювали навіть родичі артистки: чоловік Сергій Глушко, син Архип та мама Людмила Поривай. Близькі, як стверджувалося, нічого не знали про дитину.

Що стало з позашлюбною донькою Наташі Корольової, яка народилася і живе в США
Що стало з позашлюбною донькою Наташі Корольової, яка народилася і живе в США

З того часу минуло майже два роки. Позашлюбній дочці Наташі вже четвертий рік, але про неї ні слуху ні духу. Корольова зазвичай щедра на одкровення в соцмережах зараз мовчить наче в рот води набрала. Обережно висловлюється й чоловік вокалістки. Коли репортери запитують про позашлюбну доньку Наташі, Тарзан стає небагатослівним. Мовляв, усе гаразд. Дівчинка росте з добрими батьками.

Хейтери тим часом впевнені, що жодної позашлюбної спадкоємиці у Наташі Корольової ніколи не було. Мовляв, співачка вигадала історію з яйцеклітинами та донорством заради піару. На фото, які Корольова представила публіці як доказ існування дівчинки, зображені інші діти. Нібито на знімках з пляжу в Майамі вокалістка тримає на руках сина подруги, а кадри з малою дівчинкою, що трохи підросла, в дитячому манежі – це архівні фото племінниці Наташі, Софії.

Що стало з позашлюбною донькою Наташі Корольової, яка народилася і живе в США
Що стало з позашлюбною донькою Наташі Корольової, яка народилася і живе в США

Нагадаємо, Наташа Корольова вже декілька років поспіль знаходиться в центрі скандалів. Спочатку їй зрадив Тарзан, потім новина про позашлюбну дитину, тепер артистка, яка народилась і виросла в Києві, завжди нагадувала, що вона киянка, мовчить з приводу війни та виступає на російській сцені, а її чоловік відкрито підтримує вторгнення і вона все одно з ним.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.