Дзідзьо, Пономарьов і Горбунов наспівали у Львові майже на 3 мільйони гривень: “Рідна Україна переможе”

Відомі українські зірки звітували про проведення благодійного концерту, кошти з яких віддали на благодійність. Скільки грошей вдалось зібрати артистам?

Після початку повномасштабної війни відомі українські артисти змінили вектор своєї діяльності. Якщо раніше всі зароблені кошти знаменитості інвестували у власні потреби та бажання, то після 24 лютого всі почали давати благодійні концерти. Так сталось і в житті Михайла Хоми, Дзідзьо, а також його колег – Олександра Пономарьова та Юрія Горбунова.

Так, наприклад, нещодавно відомі українські артисти вирушили до Львова, де дали благодійний концерт для жителів та гостей чудового міста. Знаменитості виступили з концертною програмою на одній зі львівських сцен. Популярний український телеведучий Юрій Горбунов на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікував невеличкий звіт про проведений концерт.

Знаменитість розповів шанувальникам, що співакам вдалось зібрати приголомшливу суму на концерті, який вони дали у Львові. Так, на своїй сторінці Юрій Горбунов розповів, що артисти заробили понад два мільйони гривень. Ведучий подякував кожному, хто долучився до події та показав кадри з концерту.

Юрій Горбунов розповів, скільки Пономарьову та Дзідзьо вдалось зібрати грошей на концерті
Юрій Горбунов розповів, скільки Пономарьову та Дзідзьо вдалось зібрати грошей на концерті

Слід зазначити, що раніше про благодійний концерт на своїй сторінці в Інстаграмі вже розповідав Михайло Хома. Знаменитість опублікував у своєму блозі допис, в якому розповів, що з колегою Пономарьовим вирушає до Львова. Дзідзьо показав фотографію зі своєю мамою та другом, які нещодавно повернулись з-за кордону – вони перебували у Португалії.

Михайло Хома зустрів рідну людину та близького товариша квітами та міцними обіймами. Зіркове тріо весело провело разом час, після чого вирушило до іншого міста.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.