Після весілля з чоловіком почав нове життя: учасник Холостячки-2 Хветкевич наважився на те, чого боявся раніше

Відомий український бізнесмен та учасник "Холостячки-2" показав, на що наважився після весілля зі своїм коханим. Андрій Хветкевич кардинально змінив імідж

Андрій Хветкевич, відомий український бізнесмен, який нині працює та живе за кордоном, брав участь у реаліті-шоу “Холостячка-2”. Знаменитість прийшов, аби підкорити серце Злати Огнєвіч, втім у зіркової пари стосунки побудувати не вдалось. Хай там як, після завершення телепроєкту чоловік таки знайшов своє щастя – минулого року Андрій Хветкевич зробив пропозицію своєму бойфренду, а вже цьогоріч вони зіграли весілля.

Після того, як закохані почали стосунки, ексучасник “Холостячки-2” змінився в кращу сторону на очах. Андрій Хветкевич почав вільно та без будь-яких обмежень висловлювати свої думки й пробувати нові речі, на які раніше не наважувався. Так, наприклад, нещодавно знаменитість кардинально змінив імідж і перефарбував волосся.

Андрій Хветкевич змінив свій темний колір волосся та став блондином
Андрій Хветкевич змінив свій темний колір волосся та став блондином

Колишній учасник “Холостячки-2” Андрій Хветкевич вирішив пояснити, чому так кардинально змінив колір волосся. За словами знаменитого бізнесмена, перефарбувати свою шевелюру він наважився, аби вийти із зони комфорту – спробувати щось нове всупереч тому, що це може здаватись занадто зухвалим чи сміливим.

Андрій Хветкевич пофарбував своє волосся у платиновий блонд і зазначив, що експерименти зі своєю зовнішністю – це добре, особливо коли на них наважуєшся не просто так, а заради дослідження нових горизонтів. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Андрій Хветкевич показав свіжу фотографію в оновленому амплуа. Зірка позував у сітчастому білому светрі під колір свого волосся.

Андрій Хветкевич з Холостяки-2 показав новий колір свого волосся
Андрій Хветкевич з Холостяки-2 показав новий колір свого волосся

У коментарях до нової фотографії знаменитості компліменти йому залишила й подруга Злата Огнєвіч. Відома українська співачка зауважила, що Хветкевичу дуже пасують зміни, а біляве волосся виглядає так, ніби це його натуральний колір волосся.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.