Про них мріють всі чоловіки: ТОП-5 найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу – Кароль, Полякова та інші

Українки славляться своєю красою. Недарма нас називають однією з найкрасивіших націй світу. А серед представниць українського шоу-бізнесу рівень краси просто зашкалює.

Хто ж увійшов до п’ятірки найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу?

5. Настя Каменських

Настя Каменських влаштувала вечірку без Потапа
ТОП-5 найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу: Настя Каменських

На п’ятому місці рейтингу опинилася співачка Настя Каменських. Артистка має дуже красиві риси обличчя та неймовірні кучерики, які заворожують. Настя володіє дійсно унікальною зовнішністю. Незважаючи на пишні форми, співачку вважають однією з найбажаніших серед чоловічої аудиторії. Каменських має природну красу і не планує удосконалювати себе за допомогою пластичної хірургії.

4. Ксенія Мішина

Ксенія Мішина розповіла про своїх залицяльників
ТОП-5 найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу: Ксенія Мішина

На четвертому місці рейтингу найкрасивіших опинилася акторка Ксенія Мішина. Вона має струнку фігуру, розкішне волосся і виразні риси обличчя. Не дарма саме Ксенія Мішина стала першою героїнею романтичного шоу “Холостячка”, адже вона дійсно може закохати в себе кожного чоловіка.

Ксенія Мішина багато працює над собою, щоб залишатися красивою. Зокрема, акторка регулярно ходить до спортивного залу і ретельно слідкує за харчуванням.

3. Оля Полякова

Полякова після початку повномасштабної війни почала користуватись увагою серед чоловіків
ТОП-5 найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу: Оля Полякова

На третьому місці опинилася довгонога красуня Оля Полякова. 44-річна співачка вражає своє красою і молодістю. Струнка фігура, неймовірно довгі ноги, підтягнуте тіло та молоде обличчя викликають одночасно заздрість і захоплення у інших жінок.

2. Юлія Саніна

Юлія Саніна
ТОП-5 найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу: Юлія Саніна

На другому місці рейтингу опинилася рок-виконавиця Юлія Саніна. Співачка має дуже красиві риси обличчя і гарну фізичну форму. Юлія – дуже яскрава жінка і навіть без гриму та макіяжу вона виглядає розкішно.

1. Тіна Кароль

Тіна Кароль показала, в якій сукні виступить на Євробаченні-2023
ТОП-5 найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль

Очолила рейтинг найкрасивіших співачка Тіна Кароль. Її п’янкий погляд та широка посмішка може зачарувати будь-кого. Ніжна, жіночна, харизматична і талановита – саме такою є Тіна Кароль. Не зважаючи на те, що співачка не володіє не високим зростом і не має довгих ніг, як у Полякової, вона знає, як підібрати правильні наряди та концертні образи, щоб виглядати на висоті.

37-річна Тіна може дозволити собі не фарбуватися і з’являтися у кадрі без грама макіяжу, навіть тоді вона виглядає приголомшливо.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.