“Сказали, потрібно робити МРТ”: Віктор Павлік серйозно захворів і ризикує втратити здатність піднімати руку

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка розповіла про хворобу, яку намагається вилікувати її чоловік. Катерина Репяхова зазначила, що він дуже запустив ситуацію

Нещодавно з’ясувалось, що відомий український музикант Віктор Павлік має серйозні проблеми зі здоров’ям. Артист потребує негайного лікування, про що на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла його дружина Катерина Репяхова. За словами зіркової обраниці, її чоловік має сильні болі в руці. Чоловік був змушений звернутись до лікарів, адже кінцівка часом турбує його настільки, що він навіть не може її підняти.

Розповідаючи своїм шанувальникам про стан здоров’я чоловіка, Катерина Репяхова зазначила, що в їхній родині останнім часом спокійно не буває. Знаменита українська блогерка зізналась, що Віктор Павлік запустив ситуацію та дуже довго тягнув із візитом до лікаря. Тепер відомий артист почав процес лікування.

“Сказали, що потрібно робити МРТ, бо на рентгені не зовсім зрозуміло”, – пояснила своїм підписникам на сторінці в Інстаграмі Катерина Репяхова.

Дружина Віктора Павліка розповіла про недугу, з якою бореться її зірковий чоловік
Дружина Віктора Павліка розповіла про недугу, з якою бореться її зірковий чоловік

На своїй сторінці в Інстаграмі Катерина Репяхова не назвала точний діагноз Віктора Павліка, адже його встановити не можуть навіть лікарі. Втім, за словами зіркової дружини, фахівці у медичному закладі запевняють, що ситуація серйозна. Дружина відомого українського артиста зазначила, що тягнути з лікуванням руки не можна, адже тоді існує ризик, що співак більше не зможе піднімати кінцівку.

Знаменитість зазначила, що давно й сама зрозуміла, що жартувати зі здоров’ям не можна. Так, наприклад, українська блогерка раніше теж скаржилась на погане самопочуття. Після скандалу з перепусткою, який спіткав зіркову родину, Катерина Репяхова не могла нічого їсти та в неї взагалі не було сил.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.