Теща з зятем в Києві, а мама без сина в Запоріжжі: Мірзоян розповів, чому не забере найріднішу жінку до себе

Відомий український музикант відносно давно перебуває у щасливому шлюбі зі своєю дружиною Матвієнко. Мірзоян пояснив, чому у Києві він живе без рідної мами

Арсен Мірзоян, відомий український музикант, після початку повномасштабної війни залишився жити в столиці. Нині знаменитість займається благодійністю та волонтерством та живе разом зі своєю тещею, мамою дружини Тоні Матвієнко. Тим часом рідна мати Мірзояна живе в місті, де народився та виріс артист – у Запоріжжі.

У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна відомий український артист висловився про свою маму, яка перебуває у прифронтовому місті. За словами Арсена Мірзояна, він вже неодноразово пропонував мамі переїхати до нього в столицю, втім вона воліє залишатись у своєму рідному домі. Артист розповів, що його рідній людині комфортніше жити саме так.

Арсен Мірзоян розповів про свою маму, яка й досі живе у прифронтовому місті Запоріжжі
Арсен Мірзоян розповів про свою маму, яка й досі живе у прифронтовому місті Запоріжжі

Відомий український артист зазначив, що його мама попри постійні вмовляння сина відмовляється переїжджати до іншого міста. Арсен Мірзоян зазначив, що в рідному місті у неї є свої подруги, своє життя та власний дім – саме тому вона залишається там, де комфортно їй. Втім, додав Арсен Мірзоян, він встиг попередити маму: якщо у місті стане небезпечніше та з’явиться додаткова загроза, він не буде питати й примусово вивезе її до безпечнішого місця.

Крім того, у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна знаменитий артист розповів про те, як часто навідується до рідного міста. За словами Арсена Мірзояна, він намагається приїжджати до мами якомога частіше та кожного разу жартома питає, чи не надумала вона переїхати до нього.

Арсен Мірзоян розповів про свою маму та про те, чому вона не виїжджає із Запоріжжя
Арсен Мірзоян розповів про свою маму та про те, чому вона не виїжджає із Запоріжжя

Разом з тим, відомий артист пояснив, що насправді його мама живе у доволі безпечному місці. Рідна людина Арсена Мірзояна живе у віддаленому районі Запоріжжя, тому там є умовна безпека.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.