Екс-холостяк нарешті став татом: у Іраклі Макацарія народився первісток. Як назвали дитину?

Колишній герой романтичного шоу "Холостяк", грузинський телеведучий та продюсер Іраклі Макацарія вперше став батьком. 2 червня його молода дружина Ліза Чічуа народила сина.

В соцмережах Іраклі показав відео біля пологового будинку, як він виходить до друзів в одноразовому лікарняному халаті, витираючи сльози щастя. З цього можна зробити висновок, що екс-холостяк був присутній на пологах. Друзі радісно вітають новоспеченого татуся.

Іраклі Макацарія став батьком
Іраклі Макацарія став батьком

Також зірка показав в Інстаграм як друзі святкують радісну подію. По підписах стає зрозуміло, що сина планують назвати Георгій.

Сина Іраклі Макацарія назвуть Георгій
Сина Іраклі Макацарія назвуть Георгій

Нагадаємо, 21-річна дружина екс-Холостяка Ліза Чічуа молодша від свого обранця на 17 років. Вона студентка медичного університету. Чутки про вагітність Лізи з’явилися ще в лютому, коли Іраклі в соцмережах привітав дружину з днем закоханих і показав її округлий животик. Офіційно про вагітність подружжя повідомило лише в травні.

Раніше Іраклі розповів як познайомився з майбутньою дружиною. Сталося це в Батумі на концерті. Іраклі помітив «сяюче обличчя» Лізи, проте не наважився відразу підійти познайомитися. Дівчина не виходила у нього з голови, тому він вирішив не втрачати цей шанс, щоб потім не шкодувати про це все життя. Написавши першим, що було не властиво знаменитому серцеїду, Ліза спочатку подумала, що він зв’язується з нею як продюсер. До речі, мама Лізи була колегою Іраклі, оскільки вона як лікар вела свою рубрику на одному каналі з Макацарія. Проте особисто знайомі вони не були. Перше побачення з дівчиною Іраклі влаштував так, що хотів передати їй грузинські солодощі, оскільки дізнався, що вона дуже полюбляє чурчхелу. Так все і закрутилося. Пропозицію руки і серця ведучий зробив на одній із гірських вершин у Тбілісі, де зібрав всіх своїх друзів, щоб зробити майбутній дружині сюрприз.

Зараз Іраклі зізнається, що Ліза це саме та дівчина, яку він чекав все життя, вона повністю змінила його життя і зараз він безмежно щасливий.

Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа
Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа

 

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.