Колишній чоловік Ані Лорак одружився: вся інформація про красуню-наречену

Колишній чоловік співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен та ресторатор Мурат Налчаджиоглу вдруге одружився. Сьогодні, 3 червня, Мурат повів свою обраницю до вівтаря.

Незважаючи на всі плітки про можливе возз’єднання Мурата з колишньою Ані Лорак бізнесмену все-таки вдалося знайти нове кохання. Наречена Мурата – Лілія Реус, їй 26 років і вона на 19 років молодша за свого нареченого. За фахом дівчина візажист. Виховує доньку від попереднього шлюбу – Олександру.

Закохані розсекретили свої стосунки у серпні 2020 року, побувавши разом на дні народження у Львові. Пара кілька років зустрічалася, а згодом Ліля таки отримала заповітну каблучку та пропозицію руки і серця від коханого.

Повідомляється, що молодята зіграли весілля в одному з заміських ресторанів під Києвом. Церемонія відбувалася на вулиці. Наречений був одягнений у блакитний костюм, а наречена – у білу сукню “рибка” з відкритим декольте та довгим шлейфом. Були присутні і українські патріотичні атрибути, як, наприклад, реєстраційний столик, прикрашений кольорами українського прапора, а також дехто помітив маленький значок з прапором України на піджаку Мурата.

Весілля Мурата Налчаджіоглу та Лілії Реус
Весілля Мурата Налчаджіоглу та Лілії Реус
Мурат Налчаджиоглу вдруге одружився
Мурат Налчаджиоглу вдруге одружився

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився зі співачкою Ані Лорак 31 січня 2019 року. Цьому передували численні підозри Мурата у зраді своїй зірковій дружині. Ні Лорак, ні Мурат причини розлучення не коментували і назагал це не виносили, засідання відбувалося за зачиненими дверима. Проте екс-подружжя успішно змогло вирішити питання щодо опіки над спільною дочкою Софією. Ані Лорак забрала дочку в Москву, а Мурат залишився в Україні. Тим не менш, Софія продовжує частенько бачитися з батьком та його нареченою.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.