Юрій Горбунов і Катя Осадча: історія кохання від таємного роману до міцного шлюбу і спільних дітей

Юрій Горбунов і Катя Осадча – одна з найвідоміших і найбільш міцних пар українського шоу-бізнесу. Та чи все у їхньому шлюбі так ідеально і коли насправді у них почався роман – читайте далі.

У 2017 році Катя Осадча і Юрій Горбунов по-справжньому вразили публіку, зізнавшись, що вони збираються одружуватися і скоро стануть батьками. Виявилось, закохані 2 роки приховували свій службовий роман.

Стосунки між Горбуновим і Осадчою зародилися у 2015 році. Тоді вони ставведучими вокального проєкту “Голос країни. Діти”. Варто зазначити, що на той момент Юрій Горбунов не був вільним. Чоловік вже як 20 років жив у шлюбі з жінкою на ім’я Людмила. Саме у 2015 році Юрій Горбунов розлучився з дружиною. Лише пізніше стало очевидним, що причиною розставання став роман з Катею Осадчею. Телеведуча не хотіла бути в якості коханки, тож відразу поставила Горбунова перед вибором і він зробив вибір на користь Осадчої.

Юрій Горбунов зізнався, чи соромиться свого низького зросту поряд з Осадчею
Історія кохання Юрія Горбунова і Каті Осадчої

Майже 2 роки закохані приховували від всіх свої почуття та відносини. Та коли вагітний живіт Осадчої вже неможливо було сховати, пара вирішила зізнатися у стосунках.

Цікаво, що Юрій Горбунов і Катя Осадча одружувалися за 2 тижні до народження їхнього первістка Івана. Звісно, пишного весілля, білої сукні і урочистої церемонії не було. Закохані просто розписалися у місцевому РАЦСі. В лютому 2017 році на свій з’явився їхній перший спільний син Іван.

Катерина Осадча показала, як виглядає її будинок без світла
Історія кохання Юрія Горбунова і Каті Осадчої

Горбунов і Осадча мріяли стати ще й батьками донечки. Тож у 2021 році вони наважилися на другу вагітність. Варто відзначити, що на той момент телеведучій було 39 років. Та, незважаючи на всі ризики, Осадча наважилася стати мамою ще раз. Так, у серпні 2021 року на світ з’явився ще один хлопчик, якого назвали Данилом.

Півторарічний син Каті Осадчої і Юрія Горбунова росте справжнім красенем
Історія кохання Юрія Горбунова і Каті Осадчої

Юрій Горбунов і Катя Осадча досі не покидають бажання стати батьками донечки. Зараз подружжя розглядають не лише варіант народження ще однієї дитини, а й варіант усиновлення. В інтерв’ю зіркове подружжя зізнаються, що думають про усиновлення дитини, яка залишилась сиротою через війну. При цьому Осадча і Горбунов не приховують, що кінцеве рішення вони ще не прийняли, адже розуміють, що це важко, як в юридичному плані, так і морально-людському.

Популярне

Схожі статті

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.

Ліниве хачапурі для лінивих господинь: готую грузинську страву просто на сковорідці. Виходить на 10 з 10

Приготувати смачне та ароматне грузинське хачапурі можна вдома без зайвого клопоту. Навіть не потрібно довго возитися з тістом, адже воно готується на сковорідці.

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.