“Мама, я тобі колись все розкажу” – Христина Соловій заінтригувала про свої стосунки з Сергієм Жаданом

Українська співачка Христина Соловій, популярність якої останніми роками все стрімкіше набирає обертів, нещодавно представила нову пісню та кліп до неї.

Христина Соловій знає толк у ліричних душевних піснях. Її тонкий ніжний голос підкреслює всю глибину почуттів та душевних переживань, які варто передати у піснях.

“Подзвонити мамі” – ніжна лірична пісня про душевний біль, яким не можна поділитися зараз навіть з найріднішою людиною в світі – мамою. Але цей біль і тугу хочеться виплеснути назовні, і зробити це можна хоча би за допомогою пісні.

“Мама, я тобі колись все розкажу” – починає співачка свою пісню словами. Таким чином, співачка тонко натякає, що в її житті є таємниця, яку вона поки не може розповісти мамі, але вона терзає її думки. Перше, про що можна подумати, читаючи ці рядки – чи не про кохання часом намагається розповісти нам співачка у пісні, адже саме про нещасливу любов ми часто вагаємося розповісти батькам.

Саме тут варто згадати про чутки, що давно ходять у колах шоу-бізнесу – ймовірний роман між Христиною Соловій та письменником і музикантом Сергієм Жаданом. Підливає масла у вогонь ще й те, що нещодавно Сергій розлучився зі своєю дружиною, з якою прожив разом 15 років. А ось Христина своє особисте життя ніколи не коментувала, хоча відомо, що дівчина незаміжня.

Почалося все з того, що в грудні 2022 року Христина Соловій випустила кліп, в якому зняла і Жадана. Ба більше, у сценах вони зіграли закоханих та пристрасно цілувалися. Вже тоді у багатьох закралися підозри чи не приховують зірки свої стосунки. Далі розлучення Жадана у квітні 2023 року, на яке він подав сам. А нещодавно Христину та Сергія разом заскочили під час прогулянки у парку, де вони йшли, тримаючись за руки.

Відеокліп за участю Христини Соловій та Сергія Жадана
Відеокліп за участю Христини Соловій та Сергія Жадана

Проте інтрига зберігається, так як жодна із зірок не бажає розкривати подробиці, а Христина після численних випитувань журналістів прямо заявила, що ніколи не коментувала своє особисте життя і не збирається цього робити й надалі.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.