Вчорашні кумири України. Чому Повалій, Тодоренко, Сєдокова і Йолка не лишили собі шансу повернутися додому?

Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Йолка, Анна Сєдокова, Анна ASTI . Розповідаємо, кого зі вчорашніх кумирів публічно визнали зрадниками і хто досі замовчує війну на Батьківщині: поки одні знаменитості захищають державу, інші не гидують виступами у рф.

Понад 400 днів Україна виборює свою свободу і незалежність на всіх фронтах, включаючи культурний. Цей час зняв маски абсолютно зі всіх українців.

Небайдужі українці створили цілі реєстри зрадників та не втомлюються нагадувати колишнім кумирам про їхні дії або бездіяльність у мережі. Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Йолка, Анна Сєдокова, Анна ASTI – це лише дехто з тих, в кого через великий хейт з боку колишніх прихильників не лишиться навіть шансу повернутися додому.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій назавжди закарбувала себе в історії українського шоу-бізнесу в списку зрадників. Артистка, у якої були мільйони фанатів в Україні, яка була народною депутаткою, вмить стала персоною “нон ґрата” на своїй Батьківщині.

Вона мовчала в 2014 році і не вважала за потрібне висловити свою думку на початку повномасштабної війни в 2022 році. Таїсія не передивилася свою позицію і навіть не спробувала у всьому розібратися — вона продовжує активно виступати в росії.

Таїсія Повалій небажана персона в Україні
Таїсія Повалій небажана персона в Україні

Регіна Тодоренко

“Промочи, потрапиш в багачі”. Так за радянських часів співав дисидент О. Галич, і у мережі вважають, що ця цитата як найкраще описує стиль Р. Тодоренко, яка так і не наважилась сказати навіть про те, як її батьки, які лишилися в Одесі, ризикують щодня своїм життям. На жаль, ці слова сьогодні й про багатьох інших українських артистів-зрадників.

Р
Про що не розкаже Регіна Тодоренко

Йолка

Співачку Йолку, яка родом із Ужгорода, обожнювали у статусі журі в українському “Х- факторі”. Але зараз артистка зрадила своїх фанатів мовчанням про війну в Україні. Поки її співвітчизники переживають не найкращі часи, вона виступає на російських корпоративах, отримуючи за це неабиякі гроші. Більше того, вона навіть не намагається донести правду до своїх прихильників в соціальних мережах.

Йолка
Йолка. Коли мовчання не є золотом.

Анна Сєдокова та Анна ASTI

Позицію “мовчуна” зайняла і Анна Сєдокова. Поки в Україні бідують невинні діти, жінки, захисники, вона розважається зі своїм бойфрендом. Сєдокова вже настільки “обрусілась”, на думку прихильників, що й неначе забула про свою рідну країну.

Уродженка Черкас Анна ASTI також удає, що нічого не відбувається в її рідній Україні. Зате вона знімає кліпи з Філіпом Кіркоровим і співає про кохання.

Анна Asti не згадує про Батьківщину
Анна Asti не згадує про Батьківщину

Це далеко не весь список знаменитих уродженців України, які уникають теми війни у публічному обговоренні. Лоліта Мілявська, Наташа Корольова, Джиган, Нонна Гришаєва, Любов Успенська — від усіх них публіка так і не дочекалася коментарів-підтримки Батьківщини.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.