“Ціна патріотизму – 40 тисяч євро”: у мережі повідомили, що Віра Брежнєва виступила в рф перед олігархами

Відому українську співачку, яка після початку повномасштабної війни виїхала з росії, звинуватили у виступі на території держави, яка вторглась у її рідну країну

Віра Брежнєва, відома українська співачка, раніше жила та будувала кар’єру в сусідній країні. Втім, із початком повномасштабної війни знаменитість виїхала за межі росії. Втім, нещодавно у низці російських ЗМІ почали масово закидати, ніби артистка й досі виступає в рф. За анонімною інформацією медіа, зірка заспівала на приватному заході та отримала за свій виступ чималу суму грошей.

Так, у низці російських медіа з’явилась інформація про те, що зірка нещодавно нібито виступила на закритій вечірці. У подібних публікаціях стверджується, ніби Віра Брежнєва заспівала на корпоративі перед олігархами. У російському телеграм-каналі йдеться, що артистка виступила за доволі високий гонорар.

“Вона [Віра Брежнєва – прим. ред.] готова за деяку суму заспівати перед ким завгодно. Ціна патріотизму – 40 тисяч євро (близько 1,6 млн гривень – прим. ред.). Кажуть, виступ на недавній приватній вечірці пройшов успішно”, – заявили російські ЗМІ.

У мережі звинуватили Віру Брежнєву у виступах перед росіянами
У мережі звинуватили Віру Брежнєву у виступах перед росіянами

Крім того, медіа сусідньої країни заявили, ніби артистка й досі веде бізнес на території їхньої країни. За непідтвердженими словами ЗМІ, у Віри Брежнєвої в росії є одразу декілька компаній – косметика “Vera by Vera Brezhneva” та одяг класу люкс “Myseasons”. Втім, найцікавішим у всій цій історії виявився той факт, що автори публікації не підкріпили свої гучні заяви конкретними фактами.

До слова, сама Віра Брежнєва цю інформацію не підтверджує, але й не спростовує. Артистка не відреагувала на новини російських ЗМІ про те, що вона, мовляв, виступає та продовжує вести бізнес на території країни-агресорки.

Популярне

Схожі статті

Леся Нікітюк показала свій розкішний будинок, в якому живуть ії батьки: як виглядає житло, мама і тато зірки

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з підписниками душевними моментами з поїздки додому – до Хмельниччини. Чим займається зірка екранів поза знімальним майданчиком?

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.