Остапчук зізнався, що виступив для росіян за кордоном і пояснив, чому йому не соромно: “Це замовлення”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук нещодавно виступив на святі за кордоном. Знаменитість пояснив, чому погодився провести захід для дружини російського олігарха

Останнім часом відомий український шоумен Володимир Остапчук частенько втрапляє у скандали. Цього разу у мережі обговорили виступ знаменитості на заході за кордоном. Ведучий виїхав за межі України під час повномасштабної війни для того, щоб провести вечірку з нагоди дня народження для дружини російського олігарха. Остапчук пояснив, чому він не відчуває сорому за свій вчинок.

Остапчук виступив для росіян

Не так давно на острові Міконос, що в Греції, відбулась вечірка Юлії Буряк з нагоди її дня народження. Уродженка України, яка ще до 24 лютого минулого року виїхала жити й працювати до російської столиці та вийшла там заміж за місцевого олігарха, запросила на своє свято ведучого Володимира Остапчука. На святі також були присутні й росіяни, друзі Буряк.

Володимир Остапчук виступив перед росіянами в Греції
Володимир Остапчук виступив перед росіянами в Греції

Володимир Остапчук не стояв осторонь скандалу та пояснив, що вважає це замовленням на себе, адже більша частина написаного редакторами Телеграм-каналу “Культурна Прачечна” – неправда.

“Так, на відео я. Але я вважаю, що це замовлення на мене, тому що пишуть про те, що не є правдою, окрім того, що я там був”, – розповів Остапчук.

Знаменитість вирішив розставити всі крапки над “і” та пояснив, чому взагалі прийняв пропозицію виступати перед дружиною російського олігарха. Так, першою причиною, за словами шоумена, став той факт, що Юлія Буряк давно розлучилась з росіянином, а на територію рф і взагалі не приїжджала з початку повномасштабної війни в Україні. Ба більше, додав знаменитість, до початку заходу організатори їх попередили, ніби замовники, як і їхні гості, активно допомагають Україні у війні з росією.

Остапчук виправдався за виступ для дружини російського олігарха
Остапчук виправдався за виступ для дружини російського олігарха

Володимир Остапчук також зазначив, що вечірку він проводив двома мовами – російською та українською, адже на святі були також гості із Сакартвело. А от щодо росіян на вечірці шоумен зазначив так: якби знав, що вони там будуть, відмовився б від корпоративу.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.