Ксенія Мішина зустрілась із мамою з Криму та пояснила, як вона дісталась до неї: “Пів ночі не спала”

Відома українська актриса Ксенія Мішина вперше за півтора року зустрілась зі своєю мамою, яка живе в окупованому Криму. Знаменитість розповіла, як їм вдалось пересіктись

Ксенія Мішина народилась і виросла в нині окупованому Криму. Вищу освіту зірка здобувала в українській столиці, де й залишилась після отримання диплома. Родина знаменитості все своє життя провела в Криму, тому після його окупації вирішила залишатись вдома. Це, звісно, ускладнило зустрічі Мішиної з її мамою, втім не зробило їх неможливими.

Нещодавно знаменитість зустрілась із найріднішою людиною та пояснила, як їм вдалось організувати цю зустріч. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм актриса опублікувала кадри зі своєю мамою та зазначила, що дуже рада нарешті обійняти рідну людину. Дуже зрадів і син зірки Платон, адже він дуже давно не бачив рідну бабусю.

Ксенія Мішина показала кадри зустрічі зі своєю рідною мамою
Ксенія Мішина показала кадри зустрічі зі своєю рідною мамою

Возз’єднання зіркової родини відбулось на території Туреччини. Туди мама Ксенії Мішиної прибула з Криму, а ось її донька Ксенія Мішина їхала машиною близько 12 годин, аби побачити рідну людину. Втім, відома українська актриса не відчувала ні втоми, ні будь-яких інших емоцій, окрім чистого щастя та задоволення від зустрічі з мамою.

“Наплакалася від щастя від зустрічі з мамою і пів ночі не спала від емоцій”, – розповіла шанувальникам в Інстаграмі українська актриса.

Знаменитість також додала фотографію, зроблену незадовго після зустрічі з мамою. На кадрі видно, якими щасливими є родичі – на обличчях усіх трьох можна помітити яскраві усмішки. Крім того, радість Ксенії Мішиної, її мами та сина можна побачити в очах – вони буквально горять від задоволення.

Ксенія Мішина показала фото зустрічі з мамою
Ксенія Мішина показала фото зустрічі з мамою

Нагадаємо, що востаннє знаменитість бачилась зі своєю мамою ще у січні 2022 року. Тоді Ксенія Мішина приїхала із сином додому, в нині окупований Крим.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.