Не танцями єдиними. Чим сьогодні живе та займається зіркова родина Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий розповідають про те, як здійснилася їхня мрія, над чим сьогодні працює зіркова пара та що у планах на майбутнє

Знаменита зіркова пара Лілія Ребрик та Андрій Дикий мають шалену популярність серед українців не тільки завдяки улюбленим проектам “Танцюють всі” та “Танці з зірками” в яких обидва приймали найактивнішу участь. Нагадаємо, що Андрій Дикий був партнером Лілії Ребрик  “Танців з зірками” в 2011 році. В процесі спільної роботи партнери закохалися один в одного і вже всього через пів року після виходу останнього випуску зіграли весілля, за яким слідкувала вся країна.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Андрій та Ліля мають дуже сильну харизму, фахово ставляться до справи, якою займаються, а, головне, в них завжди є тверда громадська позиція, яку вони не змінюють під обставини.

Мрія задля людей та перемоги

Ще у 2014 року Лілія знімалась для благодійного календаря “Щирі”. Таким чином вона разом з іншими зірками брала участь у популяризації українського національного вбрання. Завдяки зусиллям меценатів проєкт було реалізовано, а усі кошти від продажу календаря було передано на допомогу пораненим бійцям АТО .

Зараз у своєму Instagram Ліля зізнається про те, якою розгубленою, у розпачі, незахищеною почувалася вона у перші дні ворожої агресії. Але з часом вона ставала міцнішою і разом з чоловіком зуміла всі свої емоції згенерувати у шалену енергію, яку вони направили на допомогу своїм співгромадянам, що потребували допомоги.

Лілія Ребрик на шляху до своєї мрії
Лілія Ребрик на шляху до своєї мрії

Зі слів Лілі спочатку це не була  системна допомога, але з часом, з усвідомленням того, що вони з Андрієм стали міцніше, прийшла свідомість необхідності волонтерствувати на постійній основі. Так зародилася ідея створити власний Благодійний Фонд.

І ось нарешті новина від Лілі в її Instagram : “Тож, як і обіцяла, ділюся ще однією новиною, дуже важливою і хвилюючою – новиною про народження власного Благодійного Фонду. Це – наше з @andrii_dykyi дітище”

Власний Благодійний Фонд Лілії Ребрик
Власний Благодійний Фонд Лілії Ребрик

Благодійний фонд Лілії Ребрик працює в режимі нон-стоп, швидко реагуючи на події, що відбуваються в країні: відправка  продуктів та засобів гігієни на передову, допомога людям та тваринам Херсонщини та інші. Акції на підтримку нужденних команда фонду креативно називає проєкт “Народжені у сховищах”, “Нескорена”, “Бумеранг добра”. Доречи, своїх дітей Ліля з Андрієм також долучають до благодійності, а вся родина  вірить в мирну та квітучу, незалежну та сильну Батьківщину.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.