У День батька Макс Чмерковський став батьком удруге: подібний сюрприз підготувала дружина Пета

Найоригінальніше за всіх відзначив День батька хореограф Макс Чмерковський. Саме 18 червня дружина подарувала колишньому "Холостяку" другу дитину. Спочатку надійшло повідомлення, що Макс відвіз Пету до пологового будинку. А згодом надійшла радісна новина – подружжя поповнилося другим хлопчиком.

Найоригінальніше за всіх відзначив День батька хореограф Макс Чмерковський. Саме 18 червня дружина подарувала колишньому “Холостяку” другу дитину. Спочатку надійшло повідомлення, що Макс відвіз Пету до пологового будинку. А згодом надійшла радісна новина – подружжя поповнилося другим хлопчиком.

Родина Чмерковських поповнилася в День батька

Чмерковський у такий видатний день був поруч із дружиною. Спочатку показав жінку ще з животом у ліжку, де майбутня породілля весело сміялася й жартувала. А згодом з’явилися знімки щасливого татуся з немовлям на руках. Щоправда, обличчя дитинки новоспечений татусь довколишнім не показав.

Максим із Петою побралися 2017 року. У сім’ї підростає 6-річний Шай. Подружжя весь час мріяло про продовження роду, але якось не складалося. У жінки весь час траплялися викидні.

Востаннє подібна напасть сталася у 2021 році. Пета Маргатройд, перебуваючи при надії, захворіла на ковід і втратила дитину втретє. Глава родини навіть не міг підтримати кохану жінку особисто. Оскільки тоді саме перебував в Україні, де сидів у кріслі члена журі на шоу “Танці з зірками”. Та коли повернувся в США, голубки часу дарма не гаяли, і врешті досягли бажаного результату.

Пара побоювалася, що в них нічого не вийде, і стала замислюватися про усиновлення дитини, яка постраждала внаслідок російсько-української війни. Та, як бачимо, доля змилостивилася й подарувала шанс відчути батьківство вдруге. Можливо, від ідеї ощасливити українську сироту подружжя й не відмовиться, але зробить це трішки згодом.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.