Кароль, Каменських, Брежнєва: хто з українських зірок крутив роман зі своїм продюсером та врешті одружився

Люди досить часто заводять службові романи. Не стають винятками і українські зірки. Артистки досить багато часу проводять зі своєю концертною командою, а особливо - зі своїм продюсером. Не дивно, що між ними виникає кохання.

В цій статті поговоримо про українських артисток, яким не лише вдалося закрутити роман зі своїм продюсером, а й піти з ним під вінець.

Тіна Кароль та Євген Огір

Їхні стосунки почалися з робочих, та вже невдовзі пара одружилася, в них народився син Веніамін. На жаль, через 5 років Євген трагічно пішов із життя. Тіна Кароль досі згадує чоловіка та сумує за ним.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Настя Каменських і Потап

Пара співпрацювала як дует “Потап і Настя”. Як пізніше розповідали зірки, на початку робочих стосунків у них склалися досить неприязні стосунки одне до одного. Та згодом пара і не помітила, як закохалася одне в одного. Довгий час вони приховували свій роман, і офіційно оголосили про нього лише напередодні свого пишного весілля у Києві. Зараз пара досі разом і, схоже, щаслива.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Ходили чутки, що їх прихований роман тривав 10 років. За цей час в кожного була своя сім’я та діти. Та у 2015 році все таємне нарешті стало явним і пара таки зіграла весілля в Італії. Зараз ходять чутки, що між Брежнєвою та Меладзе не все гаразд у стосунках через політичні погляди, проте офіційно зірки ніяк це не коментують.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Ольга Горбачова та Юрій Нікітін

Співачка не досягла значних висот у шоу-бізнесі, та в одному їй вдалося досягнути успіху: вона двічі виходила заміж за свого продюсера Юрія Нікітіна. Двічі, тому що пара розлучалася на деякий час, а потім знову сходилася. Зіркове подружжя досі разом та виховує двох дочок.

Ольга Горбачова та Юрій Нікітін
Ольга Горбачова та Юрій Нікітін

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.