Слава Камінська назвала реальні причини, чому не повернеться в Україну: “Багато хто неврівноважений”

Відома українська співачка Слава Камінська висловилась про своє повернення в рідну країну. Раніше знаменитість заявляла, ніби не збирається переїжджати назад в Україну

Слава Камінська, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни переїхала разом із двома своїми дітьми жити за кордон. Попри весь хейт, знаменитість зізналась – залишатись із сином та донькою у країні, в якій тривають бойові дії, вона не збирається. Нині артистка призупинила свою професійну діяльність, але продовжила активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там Камінська нещодавно втрапила у скандал.

Слава Камінська не повернеться в Україну

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Слава Камінська опублікувала скріншот листування, на якому артистка заявила, що продовжуватиме спілкуватись російською мовою. У цій же переписці зірка зазначила, що повертатись в Україну вона не збирається, адже “все складно в головах у наших”.

Публіка сприйняла такі слова Слави Камінської буквально та потребували пояснень. Знаменитість не стала тягнути та зізналась, що заявила про своє небажання повертатись в Україні необережно. Співачка зазначила, що нині “багато хто неврівноважений”, тому ці її слова не потрібно сприймати буквально. Крім того, зірка пояснила, що останнім часом, спілкуючись зі своїми фанатами, вона часто стикається з хейтом, тому й написала такі різкі слова.

Слава Камінська висловилась про своє повернення в Україну
Слава Камінська висловилась про своє повернення в Україну

Відома українська співачка також прокоментувала свою поведінку, зазначивши, що у своїй 38 років вона все ще може ображатись на деякі речі, ніби маленька дівчинка. Артистка зізналась, що їй боляче від того, що останнім часом люди все частіше стали сваритись одне з одним. Слава Камінська зауважила, що сварки часто виникають через будь-які, навіть найдрібніші, непорозуміння.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.