Макс Барських і Лобода відмовились співати на одній сцені з Валерієм Меладзе: “Виступ не відбудеться”

Відомий український музикант Макс Барських і його колега Світлана Лобода відмовились виступати разом з Валерієм Меладзе. Як організатори заходу вирішили конфлікт?

Макс Барських, відомий український музикант, давно здобув популярність серед авдиторії. До початку повномасштабної війни в Україні знаменитість часто виступав у росії, втім з 24 лютого минулого року дотримується чіткої проукраїнської позиції. Ба більше, нині артист навіть не хоче виступати на одній сцені з артистами, які своєю чіткою громадянською позицією похизуватись не може.

Так, на днях артист повідомив, що його виступ на майбутньому фестивалі Summer Fest 2023, що відбудеться у Кишиневі, під загрозою зриву. Макс Барських зауважив, що не збирається виходити на одну сцену з Валерієм Меладзе. Втім, пізніше артист зазначив, що організатори заходу повідомили, що російський співак не буде запрошений на захід, а ім’я музикантів, що замінять його, буде оголошено одразу після підписання з ними контракту. Макс Барських додав, що лише після оголошення нового артиста, який виступатиме на фестивалі, він підтвердить і свою участь.

Макс Барських повідомив, що не виступатиме на одній сцені з Валерієм Меладзе
Макс Барських повідомив, що не виступатиме на одній сцені з Валерієм Меладзе

Незадовго до заяви Макса Барських на арену вийшла і Світлана Лобода. Знаменитість також зазначила, що не збирається виходити на одну сцену з Валерієм Меладзе. Пресслужба артистки повідомила про це на днях і додала, що позиція співачки є категоричною та абсолютно непохитною. Отже, відома українська артистка також вийде на сцену тільки у випадку, якщо організатори оголосять нового музиканта замість росіянина.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни відомий російський музикант Валерій Меладзе не висловився щодо подій, які відбуваються на території України. Знаменитість вирішив зберігати мовчання, яке перервав лише раз. На корпоративі у Дубаї на вигук “Слава Україні” він відповів правильно – “Героям слава”.

Відео потрапило до мережі, на що одразу відреагували росіяни. Так, російська публіка почала засуджувати артиста, а також говорити про те, щоб позбавити співака російського громадянства. Втім, пізніше Валерій Меладзе відреагував на хвилю критики та зазначив, що не намагається нікому догодити та хоче, аби між двома “близькими народами” встановився мир.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.