Оля Полякова заявила, що Бейонсе зробила повний плагіат її концертної програми: “Боже, це ж мій кінь”

Відома українська співачка Оля Полякова побувала на концерті американської зірки та заявила, що та насправді "підглянула" ідеї для своєї шоу-програми в неї

Оля Полякова, відома українська співачка, не так давно побувала на концерті легендарної американської артистки Бейонсе. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала, як пройшов захід і жартома зазначила, що американська зірка насправді сплагіатила концертну програму в неї, головної білявки України.

Концерт Бейонсе у Варшаві

Нещодавно у Варшаві відбувся концерт Бейонсе, на який завітала просто величезна кількість гостей. Серед них можна було помітити й українських зірок, зокрема й Олю Полякову. Артистка вирішила послухати пісні американської зірки, а також – показати концертну програму шанувальникам на особистій сторінці в Інстаграмі.

Головна білявка країни не могла обійтись без специфічного гумору, за який її так полюбили шанувальники. Артистка зазначила, що помітила в шоу-програмі Бейонсе чимало схожих зі своїми концертами уривків. Так, наприклад, Полякова пожартувала, що кінь, на якому американка співає пісні, насправді “поцупили” з її гаража. Не оминула увагою українська співачка й плащ, в якому виступала Бейонсе.

Оля Полякова пожартувала, що Бейонсе сплагіатила її концертну програму
Оля Полякова пожартувала, що Бейонсе сплагіатила її концертну програму

Варто нагадати, що у відомої української співачки Олі Полякової і дійсно є концертна програма, яка має певні схожості з шоу Бейонсе. Мова йде про “Королеву ночі”, де артистка також літала у довгому плащі. Головна білявка країни пожартувала, що чимало людей були впевнені, ніби закордонні зірки ніколи не дивляться на український шоубіз. Насправді, запевнила Полякова, вони теж можуть дозволити собі “підглянути”.

Врешті-решт Оля Полякова переключилась з жартів на серйозну тему та висловила своє захоплення шоу-програмою Бейонсе. Знаменитість зазначила, що українські зірки так само могли б влаштовувати грандіозні заходи, якби не війна в Україні. Втім, запевнила зірка, українці обов’язково “прорвуться”.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".