Донька Ольги Фреймут Злата натякнула на важкі будні в США: дівчина змушена працювати та жити в школі

Відома українська журналістка та телеведуча Ольга Фреймут має старшу доньку Злату Мітчелл, яка нині навчається за кордоном. Чим займається дівчина у вільний час?

Ольга Фреймут свого часу стала буквально легендою українського телебачення. Втім, головна сила знаменитості полягає в тому, що досягти невимовних кар’єрних успіхів вона зуміла, паралельно виховуючи свою доньку Злату Мітчелл. Коли зіркова мама дівчинки здобула всеукраїнське визнання та популярність, дівчина була ще маленькою, а отже весь світ бачив, як вона зростає.

Сьогодні Злата Мітчелл здобуває середню освіту за кордоном. Зіркова донька відомої української журналістки та ведучої живе у США, де й відвідує школу. Втім, життя Злати Мітчелл не закінчується лише на підручниках, адже дівчина полюбляє гуляти з друзями, відпочивати та займатись корисними позашкільними активностями. Зокрема, донька Фреймут активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де і розповіла про те, чим займається у вільний від навчання час.

На своїй Інстаграм-сторінці дівчина запропонувала шанувальникам поставити їй запитання, що цікавлять найбільше. Фанати Злати запитали, чим вона займається в житті. Дівчина зазначила, що основні її заняття – школа, робота над власним портфоліо та розваги з друзями. Крім того, Мітчелл жартома зазначила, що вона спить у школі, ймовірно, маючи на увазі, що настільки залучена в шкільне життя, що ледве вилазить зі стін свого закладу.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл розповіла, чим займається у вільний час
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл розповіла, чим займається у вільний час

Слід зазначити, що мережею гуляла думка, ніби Злата Мітчелл “далеко впала від яблуньки”. Дівчина й дійсно виросла зовсім несхожою на свою зіркову маму – як зовнішньо, так і внутрішньо. Школярка вдалась у рід свого батька, втім багато рис характеру їй дістались таки від зіркової мами. Мова йде про цілеспрямованість та працьовитість.

Хоча на сторінці дівчини часто можна побачити кадри з концертів і вечірок, останнім часом вона розкривається із зовсім іншого боку. Так, наприклад, не кожен підліток вміє поєднувати навчання з роботою та позашкільними корисними заняттями. Ольга Фреймут вклалась у виховання доньки й зуміла виростити чудову людину.

Популярне

Схожі статті

Це нереально смачна намазка на бутерброди: ікра з моркви. Оригінальний, швидкий та напрочуд бюджетний рецепт

Приготуємо ароматну ікру з моркви, яка стане улюбленою закускою у вашій родині. Повірте, ця смакота складе гідну конкуренцію навіть кабачковій ікрі.

Святковий салат “Журавушка”: в радянських кафе він був найдорожчим. Нереальна смакота з простих інгредієнтів

Цей салат чудово пам'ятають ті, хто за радянських часів хоч раз відвідував їдальню чи кафе. Салат "Журавушка" коштував найдорожче, тому його могли замовити не всі. Тепер є можливість спробувати.

Червона помада та короткий топ: Катерина Осадча показала фото зі своєї юності та пригадала початок кар’єри

Катерина Осадча поділилась архівним фото з початку своєї кар'єри. Телеведуча показала, який вигляд вона мала у 2005 році, коли стартувала програма "Світське життя".