Українська топ-модель Алла Костромічова вдруге стала мамою і розсекретила ім’я дитини: дуже рідкісне

Українська топ-модель Алла Костромічова вдруге стала мамою. У знаменитості народилася дівчинка. Про це Костромічова повідомила в Інстаграм 29 червня.

Про те, що відома українська модель Алла Костромічова вагітна вдруге стало відомо близько місяця назад. Тоді, на День матері, жінка опублікувала фото з округлим животом і зізналася, що вона при надії.

29 червня Алла Костромічова зробила у своєму блозі новий допис, в якому повідомила, що вона вдруге стала мамою. Модель опублікувала знімок стопи новонародженої дівчинки у її з чоловіком долонях.

Аврора

, – підписала знімок Костромічова, розсерктетивши ім’я доньки.

Українська топ-модель Алла Костромічова вдруге стала мамою і розсекретила ім'я дитини
Українська топ-модель Алла Костромічова вдруге стала мамою і розсекретила ім’я дитини

Користувачі Мережі, а також друзі та колеги Алли одразу почали її вітати в коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Вітаємо Аврору в цьому прекрасному світі.  Маленька україночка з американськими коренями буде обов’язково щасливою”;
  • “Вітаю. Яке чудове ім’я”;
  • ” Вітаємо, яке щастя!”;
  • “Вітаю! Нехай маля росте здоровою та щасливою”;
  • “Щастя вам і миру”.

Нагадаємо, Алла костромічова заміжня за американським бізнесменом Джейсоном Капоне. Вони таємно одружилися у 2015 році. В тому ж році народився їхній первісток – хлопчик Сальваторе. Україно-американська сім’я проживає у Нью-Йорку.

Як виглядає чоловік Алли Костромічової
Як виглядає чоловік Алли Костромічової

Костромічова раніше в інтерв’ю після народження сина говорила, що вони з чоловіком планують ще двічі стати батьками. Схоже, подружжя не передумали мати трійко дітей.

Нагадаємо, Алла Костромічова – українська модель, яка досягла неабиякого успіху на світовому подіумі. Дівчина розпочала свою модельну кар’єру у 16 років, а у 18 вже дефілювала на показі Giorgio Armani.

Після 20 років у кар’єрі Алли почався справжній розквіт. Вона співпрацювала зі світовими брендами і була однією з найзатребуваніших моделей. У 2009 році Костромічова увішла в ТОП-50 найуспішніших моделей світу і протрималася у цьому статусі декілька років.

Зараз топ-модель запевняє, що має намір займатися моделінгом до самої старості. Адже в цьому вона бачить своє основне призначення.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.