Григорій Решетнік пригрозив хейтерам своєї дружини Христини: “Доки я поруч – тебе ніхто не образить”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік пригрозив недоброзичливцям своєї дружини. Знаменитість обережно натякнув, що з його коханою жартувати не варто

Григорій Решетнік, відомий український телеведучий і блогер, нещодавно публічно звернувся до своєї дружини на тлі негативних висловлювань користувачів мережі в її бік. Так, знаменитість висловився про подію, через яку Христину Решетнік розкритикували, а також порадив недоброзичливцям своєї коханої зайвий раз до неї не лізти. Про це знаменитість написав на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Нагадаємо, що нещодавно дружина українського ведучого відвідала концерт Бейонсе у Польщі. Кадрами з виступу американської співачки Христина Решетнік поділилась у своєму Інстаграм-блозі. Не всі користувачі мережі оцінили такий контент, про що поспішили написати у коментарях до публікації зірки.

Дружина українського ведучого мовчати не стала та зазначила, що має право на відпочинок. Знаменитість зазначила, що зі своїм чоловіком і дітьми живе в “епіцентрі жаху”, а кожного дня над їхніми головами пролітають ракети та “Шахеди”. Христина Решетнік висловилась у бік хейтерів, нагадавши їм, що вона за час повномасштабної війни не виїжджала за межі країни та продовжує жити й працювати у столиці.

Христина Решетнік відреагувала на критику шанувальників
Христина Решетнік відреагувала на критику шанувальників

Чоловік знаменитості вирішив публічно підтримати свою дружину. Григорій Решетнік на своїй сторінці в Інстаграмі присвятив допис коханій дружині, зазначивши, що цілком і повністю підтримує її. Ведучий зазначив, що він щасливий здійснити мрію своєї коханої. Решетнік також ненав’язливо натякнув недоброзичливцям, що завжди готовий постояти за дружину. Знаменитість зауважив, що Христину Решетнік ніхто не може образити, поки він поруч.

“Ти гідна цього [відвідування концерту Бейонсе], як ніхто інший… Твоя відданість рідній країні захоплює… І завжди пам’ятай, що доки я поруч – тебе ніхто не образить, а якщо спробує, ми щось придумаємо”, – прокоментував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Григорій Решетнік.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!